Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία: ανακαλύψτε την επίσημη σύνθεση!

L’Ουκρανία λαμβάνει το Βόρεια Μακεδονία Οι δύο ομάδες συναντώνται αυτό το Σάββατο στις 14:00 ώρα Γαλλίας. Σε αυτό το άρθρο, αναλύουμε το σύνθετη Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία δυνατόν.

Προεπισκόπηση αγώνα : Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία

Ο αγώνας Ουκρανία vs Βόρεια Μακεδονία είναι η έβδομη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Η Ουκρανία είναι τρίτη στον όμιλο C με επτά βαθμούς από τους 15 δυνατούς, sΑυτό σημαίνει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η ομάδα του Sergiy Rebrov δεν έχει κερδίσει σε δύο αγώνες. Η πιο πρόσφατη ήττα τους ήρθε την προηγούμενη ημέρα από την Ιταλία, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Ολλανδία. Αγγλία (2-1). Ο αγώνας έληξε με 2-1 και η τελευταία νίκη ήρθε την προηγούμενη ημέρα εναντίον της Ιταλίας. Η Μάλτα την 4η αγωνιστική. Το σκορ ήταν 1-0 χάρη σε πέναλτι του Viktor Tsigankov.

Συνοδεύεται επίσης από διαφορά -1 χάρη σε έξι γκολ που σημειώθηκαν και επτά που δέχτηκαν μέχρι στιγμής στα προκριματικά. Ο πρώτος σκόρερ είναι ο Viktor Tsigankov με δύο γκολ και ο παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία είναι ο Andriy Yarmolenko (7,18).

Όσον αφορά τα γενικά στατιστικά στοιχεία, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν βαθμολογία 6,71 στο FotMob. Έχουν μέσο όρο κατοχής 45,1%, δέχονται τρία σουτ στο στόχο ανά παιχνίδι και έχουν κατά μέσο όρο 356,2 ακριβείς πάσες ανά παιχνίδι.

Κυριαρχεί επίσης στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με τη Βόρεια Μακεδονία, με τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες, και αναδεικνύεται σε φαβορί για την ισοβαθμία.

Η Βόρεια Μακεδονία, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με τους ίδιους επτά βαθμούς, χάρη σε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ο τελευταίος της αγώνας έληξε με νίκη 0x2 επί της Μάλτας, με τους Eljif Elmas και Jovan Manev να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο.

Όσον αφορά τη διαφορά τερμάτων τους, βρίσκονται στο -5 για επτά γκολ που πέτυχαν και δώδεκα που δέχτηκαν στα προκριματικά του Euro. Η FotMob τους δίνει βαθμολογία 6,55. Πρώτος σκόρερ είναι ο Eljif Elmas με τρία γκολ και ο παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία είναι ο Enis Bardhi (7,97).

Οι Μακεδόνες έχουν μέσο όρο του 43,0%.. Δέχονται 3,4 σουτ στο τέρμα ανά παιχνίδι και ο μέσος όρος των ακριβών πάσων ανά παιχνίδι είναι 315,2.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 16 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, την τρίτη ημέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το σκορ ήταν υπέρ της Ουκρανίας με 2×3 γκολ.

Αν και ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τη Μακεδονία, με τα δύο πρώτα γκολ να προέρχονται από τους Enis Bardhi και Eljif Elmas, η Ουκρανία ανέτρεψε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Illia Zabarnyi πέτυχε το πρώτο γκολ για τους πρωταθλητές στο 62′ και ο Yukhym Konoplia ισοφάρισε 5 λεπτά αργότερα. Ο Viktor Tsigankov πέτυχε το τρίτο γκολ στο 83ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Ουκρανίας επί της Βόρειας Μακεδονίας σε δύο αγώνες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Mr. Sports, η Ουκρανία θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα ή τουλάχιστον να φέρει ισοπαλία, οι δύο ομάδες θα πρέπει να σκοράρουν και το σκορ θα πρέπει να είναι 2 ή περισσότερα γκολ.

Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία: Πιθανές ενδεκάδες

Ουκρανία

Η ομάδα του Sergiy Rebrov θα μπορούσε να κατέβει στο γήπεδο με ένα νέο σχηματισμό. 4-2-3-1.

Η αρχική ενδεκάδα θα περιλαμβάνει τους ακόλουθους παίκτες: Georgiy Bushchan, Yukhym Konoplia, Illia Zabarnyi, Sergey Krivtsov, Vitalii Mykolenko, Taras Stepanenko, Olexandr Zinchenko, Andrey Yarmolenko, Georgiy Sudakov, Viktor Tsygankov και Artem Dovbyk.

Οι Ουκρανοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Andriy Lunin, ο οποίος έχει τραυματιστεί στη μέση. Δεν έχουν τιμωρημένους παίκτες.

Βόρεια Μακεδονία

Η ομάδα του Μπλαγκόγια Μιλέφσκι θα παραταχθεί και αυτή στο γήπεδο με ενδεκάδα. 4-2-3-1.

Το αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Damjan Siskovski, Jovan Manev, Visar Musliu, Gjoko Zajkov, Ezgjan Alioski, Bojan Dimoski, Enis Bardhi, Isnik Alimi, Jani Atanasov, Eljif Elmas και Bojan Miovski.

Οι Μακεδόνες δεν έχουν τραυματίες ή τιμωρημένους παίκτες για αυτό το παιχνίδι. Θα έχουν πλήρη ενδεκάδα για να αντιμετωπίσουν τους Ουκρανούς.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024