Ο Αντώνιος είναι πραγματικά βίαιος; Ο Μανκουνιανός παίζει το χαρτί της διαφάνειας και ανεβάζει όλα τα γραπτά του μηνύματα στο διαδίκτυο!

Ο Αντώνης δημοσιεύει την προσωπική του ζωή για να σώσει την εικόνα του

Ο Αντώνιος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποδείξει την αθωότητά του. Η πιο πρόσφατη στρατηγική του είναι να δημοσιεύει στιγμιότυπα μηνυμάτων στον λογαριασμό του στο Instagram που φέρεται να είχε με την Ίνγκριντ Λάνα, μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική βία.

Παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκε ότι “θα προτιμούσε να μην το κάνει”, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιράστηκε τις υποτιθέμενες συνομιλίες του στο WhatsApp με την κοπέλα και ισχυρίστηκε ότι “δεν το έκανε”.

“Η υπόθεση με αυτόν τον απατεώνα θα διευθετηθεί στο δικαστήριο”,

έγραψε πριν δείξει το πρώτο στιγμιότυπο οθόνης.

Ο αθλητής ανέβασε τέσσερις εικόνες στις οποίες η κοπέλα τον καλεί “αγάπη μου” και ισχυρίζεται ότι “τον περιμένει στο κρεβάτι”..

Την περασμένη εβδομάδα, η Λάνα προσχώρησε στις κατηγορίες ότι ο πρώην σύντροφος του Αντώνη της είχε επιτεθεί σωματικά και ψυχολογικά, παραδεχόμενη σε συνέντευξή της ότι είχε προσπαθήσει να να έχει εξαναγκαστικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. Και ότι την έσπρωξε ακόμη και στον τοίχο όταν εκείνη αρνήθηκε.

Αυτό θα συνέβη τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Ο Anthony επιτέθηκε στην πρώην φίλη του και σε άλλες δύο γυναίκες.

Η Ίνγκριντ Λάνα δεν ήταν το μοναδικό θύμα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Ο πρώτος που τον κατήγγειλε ήταν ο DJ e influencer Gabriela Cavallin, πρώην φίλη του.

Ο Βραζιλιάνος την κατηγορεί για σωματική επίθεση σε αρκετές περιπτώσεις. Σύμφωνα με την κοπέλα, ο ποδοσφαιριστής την χτύπησε με το κεφάλι, προκαλώντας της ένα κόψιμο στο κεφάλι, και τη γρονθοκόπησε στο στήθος, αποσπώντας μια πρόθεση στήθους. Φέρεται επίσης να προσπάθησε να τη χτυπήσει στο πρόσωπο με ένα ένα γυάλινο μπολ και έκοψε τα δάχτυλά της προσπαθώντας να καλυφθεί.

Τον κατηγόρησε επίσης για ψυχολογική βία. Σύμφωνα με το θύμα, ο ποδοσφαιριστής την απείλησε με αυτοκτονία και θάνατο και την αποκάλεσε “τέρας”. “γελοία” και “αηδιαστική γυναίκα”..

Το άλλο θύμα ήταν η Rayssa de Freitas, στην οποία φέρεται να επιτέθηκε μαζί με μια άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στη Βραζιλία, επειδή δεν ήθελε να “συνεχίσει να διασκεδάζει μαζί του”.

Τι είπε ο Αντώνης;

Ο Αντώνιος αρνήθηκε τα πάντα από την αρχή. Πρώτα μίλησε για τους ισχυρισμούς της πρώην φίλης του. Σε δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα εξής.

“Από σεβασμό προς τους θαυμαστές, την οικογένεια και τους φίλους μου, είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω για τις ψευδείς κατηγορίες εναντίον μου. Η σχέση μου με την κυρία Γκαμπριέλα ήταν περίπλοκη, με λεκτικές προσβολές και από τις δύο πλευρές, αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε σωματική επίθεση”.,

έγραψε ο ποδοσφαιριστής.

Λόγω της έρευνας που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, η εθνική ομάδα της Βραζιλίας και Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να τον βάλει στο ράφι και να παγώσει τη συμμετοχή του στις ομάδες. Στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρόκειται για μια προσωρινή απόφαση, εν αναμονή της επίλυσης της υπόθεσης.

Επίσης, η πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στην οποία δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ότι σταυρώνεται. Είπε ότι περνούσε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του: κατηγορήθηκε για κάτι που δεν είχε κάνει.

“Είναι δύσκολο όταν… στην αρχή γίνεσαι σημείο αναφοράς για τόσους πολλούς ανθρώπους και, εξαιτίας τόσων ψεμάτων, καταλήγεις να σε λιθοβολεί ο κόσμος, ο καθένας”.