Ο Κάιλ Γουόκερ στη φυλακή;! Ο Άγγλος στη μέση ενός σεξουαλικού σκανδάλου!

Αστέρι της Πρέμιερ Λιγκ Kyle Walkerκληθείς μια εκλεκτή ομάδα μοντέλων και φίλων για να γιορτάσει τα γενέθλιά της σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην καρδιά του Λονδίνου. Ωστόσο, αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα ιδιωτικό και αποκλειστικό πάρτι πήρε μια απροσδόκητη τροπή όταν αποκαλύφθηκαν τα ακραία μέτρα ασφαλείας και εμπιστευτικότητας που επέβαλε.

Ο Kyle Walker και η ομάδα του υπό στενή παρακολούθηση

Η διακριτικότητα ήταν ο κύριος κανόνας σε αυτό το πάρτι. Στους καλεσμένους δόθηκαν σαφείς οδηγίες σχετικά με το πού να συγκεντρωθούν και πώς να αλληλεπιδράσουν με την ασφάλεια της εκδήλωσης.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στις πολυτελείς σουίτες, οι καλεσμένοι έπρεπε να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας (NDA). Έπρεπε επίσης να παραδώσουν το κινητό τους τηλέφωνο, γεγονός που εξασφάλιζε ότι δεν χρειάζονταν κινητό τηλέφωνο για να έχουν πρόσβαση στις πολυτελείς σουίτες. ότι τα όσα συνέβαιναν στο πάρτι θα παρέμεναν απολύτως απόρρητα. Οι σουίτες κοστίζουν χιλιάδες ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Ήταν τόσο απασχολημένοι με τα κορίτσια που πηγαινοέρχονταν, που έπρεπε να περιμένουμε στο γκαράζ για να φύγουν οι άλλοι από τα δωμάτια. Υπήρχαν αρκετοί παίκτες της πρώτης κατηγορίας μαζί με τα κορίτσια και κάποιοι ήταν στο κρεβάτι.,

δήλωσε ένας εργαζόμενος.

Μια γυναίκα που συμμετείχε στο πάρτι είπε ότι την είχαν διατάξει να παραδώσει το κινητό της τηλέφωνο και ότι η ατμόσφαιρα ήταν χαοτική. Αρκετές γυναίκες συνόδευσαν τους παίκτες της Premier League στα δωμάτιά τους και η αυστηρή επιτήρηση επηρέασε ακόμη και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Άκουσα ότι μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν στο ξενοδοχείο έμεινε με έναν παίκτη και είχε προβλήματα με τους ανωτέρους της. Μόνο στους παίκτες επιτρεπόταν να κρατούν τα τηλέφωνά τους,

δήλωσε ένας συμμετέχων στην εκδήλωση.

Κριτική στις συμφωνίες εμπιστευτικότητας

Ενώ οι συμμετέχοντες στο πάρτι απολάμβαναν κίνητρα όπως αυτοκίνητα με οδηγό, πολυτελή τρόφιμα και ποτά και καταλύματα, τα ακραία μέτρα εμπιστευτικότητας προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η επιβολή των συμφωνιών εμπιστευτικότητας θεωρήθηκε ως προσπάθεια να αποτραπεί στους παρευρισκόμενους να μοιραστούν λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι επικριτές επεσήμαναν ότι αυτή η προσέγγιση στον παίκτη της Guardiola θα μπορούσε να ευνοήσει ανθυγιεινές σχέσεις και να αποκρύψει ανεύθυνη συμπεριφορά.