Ο Μάρκους Ράσφορντ εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν; Ο επιθετικός της Μάντσεστερ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα!

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα The Sun, ο επιθετικός των Κόκκινων Διαβόλων τράκαρε την Rolls Royce του σε μια πινακίδα του δρόμου. Παρόλο που το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές, Rashford είναι σώος και αβλαβής.

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο σπίτι τους το Σάββατο μετά τον αγώνα με λεωφορείο, και από εκεί αναχώρησαν ο καθένας με τα δικά του οχήματα. Τότε ήταν που συνέβη το ατύχημα, στο έξοδο του κόμβου Carrington.

Οι εικόνες που μοιράστηκαν τα μέσα ενημέρωσης στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν το αυτοκίνητο του παίκτη με ζημιές στον πίσω άξονα. Επιπλέον, άλλες αναφορές αναφέρουν ότι υπήρξε ένα άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται ο οποίος επίσης διέφυγε σώος και αβλαβής.

Το πρωί της Κυριακής, ο Marcus ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι ήταν καλά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια ανάρτηση στο Instagram με εικόνες από τη νίκη, έγραψε: “Είμαι καλά παιδιά, ευχαριστώ για τα μηνύματά σας”.

Η βοήθεια έφτασε εγκαίρως

Το Αστυνομία του Μάντσεστερ παρευρέθηκε αμέσως στη σκηνή, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Η υγειονομική υπηρεσία παρευρέθηκε επίσης στο σημείο, αλλά ούτε ο Marcus Rashford ούτε το άλλο εμπλεκόμενο άτομο χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη. ιατρική βοήθεια.

Bruno Fernandes ήρθε επίσης να βοηθήσει τον συμπαίκτη του. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε αμέσως μόλις είδε τη σύγκρουση για να ελέγξει τον Ράσφορντ.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητο του επιθετικού. Ένας από τους εκπροσώπους του συλλόγου δήλωσε στον Τύπο ότιδεν υπήρξαν συλλήψεις και δεν χρειάστηκε ασθενοφόρο.

Ο Μάρκους Ράσφορντ και οι επόμενοι αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το “10άρι” των “κόκκινων διαβόλων” είχε ένα αργό ξεκίνημα στη σεζόν. Σε επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει ένα γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ούτε στα καλύτερά της. Η νίκη του Σαββάτου ήταν η πρώτη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Η ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση του πίνακα με εννέα βαθμούς, πολύ μακριά από την πρώτη τετράδα.

Θα αντιμετωπίσει Crystal Palace την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου EFL. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Old Trafford στις 20:00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου).

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Premier League στις Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Θα υποδεχτεί και πάλι την Κρίσταλ Πάλας στο Ολντ Τράφορντ, αλλά στις 3μμ.

Ο επόμενος αγώνας τους για το Champions League είναι την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Θα αντιμετωπίσουν Galatasaray για τη φάση των ομίλων, επίσης εντός έδρας, που αρχίζει στις 8μμ.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: