Ο Μάρκους Ράσφορντ ζηλεύει την επιτυχία της Σίτι; Κάνει μερικές εκπληκτικές αποκαλύψεις

Marcus Rashfordο επιθετικός της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΟ προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε εκτενώς για την ιστορική σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι. Μίλησε αφιλτράριστα και τα λόγια του ήταν αρκετά δυνατά και άμεσα.

Η Μάντσεστερ Σίτι άξιζε να τα κατακτήσει όλα!

“Δεν είναι ευχάριστο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η καλύτερη ομάδα, που παίζει πάντα το καλύτερο ποδόσφαιρο, θα κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια”.

Ο επιθετικός παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο Sky Sports.

Το Pep’ Guardiola κατέκτησε το τρεμπλ και έγινε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτή είναι η Ο δεύτερος σύλλογος στην Αγγλία που έφτασε αυτό το ορόσημο, μετά τη Γιουνάιτεντ. Ο πρώτος τίτλος ήταν το αγγλικό πρωτάθλημα, στη συνέχεια το FA απέναντι στους αντιπάλους της πόλης τους και ο τελευταίος ήταν το Champions League εναντίον της Ίντερ.

Marcus πάρα πολύ συγχαρητήρια Μάντσεστερ Σίτι για τους τρεις τίτλους της, αλλά σημείωσε ότι “πρέπει να προχωρήσουν”. Η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδισε το Carabao Cup σε αυτό που έμελλε να είναι ο πρώτος τίτλος του Έρικ Τεν Χαγκ ως επικεφαλής των Κόκκινων Διαβόλων.

Ως παίκτης που αναδείχθηκε στην Ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ο Ράσφορντ είναι παθιασμένος με τα ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων του Μάντσεστερ. Γι’ αυτό και μίλησε για τη μάχη με τη Σέλτικ στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

“Είναι στο χέρι μας να τους πιάσουμε. Θα τους δώσω συγχαρητήρια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι καινούργιο. Κοιτάξτε την αντιπαλότητα πριν από μερικά χρόνια μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν οι καλύτεροι και κέρδισαν τίτλους,

είπε ο Άγγλος.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ευχαριστεί τους συμπαίκτες του

Ο 25χρονος είχε την καλύτερή του σεζόν από τότε που έγινε επαγγελματίας, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Παρόλο που ο Άγγλος κέρδισε δύο ατομικά βραβεία που παρουσίασε η Γιουνάιτεντ, ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του επειδή τον βοήθησαν να επιτύχει αυτά τα βραβεία.

“Απλώς προσπάθησα να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, όπως έκανα από την αρχή της σεζόν. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά καθώς η ομάδα γινόταν καλύτερη, γινόμουν κι εγώ καλύτερος, κι αυτό πιστώνεται στους συμπαίκτες μου.

Ο Ράσφορντ μιλάει.

Marcus πρόσθεσε ότι. Εξαρτάται από τους εταίρους να δημιουργήσουν χώρο στο γήπεδο. Παράλληλα, τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ διαθέτει παίκτες με “εξαιρετικές” ικανότητες.

Ο επιθετικός μίλησε για την ανάπτυξή του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Είπε ότι όλα όσα έζησε με την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον βοήθησαν να ωριμάσει ως επαγγελματίας.

“Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έχω στο ενεργητικό μου, αλλά μάλλον είναι 400. Οπότε έχω παίξει πολλά παιχνίδια και είχα πολλές διαφορετικές εμπειρίες.

δήλωσε ο Ράσφορντ.

Τέλος, ανέλυσε ότι γι’ αυτόν, πέρα από την ηλικία, προέχουν οι εμπειρίες. Τόνισε επίσης ότι έχει συμπαίκτες στην ομάδα της Αγγλίας που έχουν βιώσει σημαντικές στιγμές και ότι αυτό είναι ανεκτίμητο για την ομάδα.