Ο Μαροκινός επιθετικός Γιουσέφ Εν-Νεσίρι κατευθύνεται προς την Premier League!

Ο Youssef En-Nesyri ο νικητής-έκπληξη

Το βρετανικό ενδιαφέρον δεν ήταν καινούργιο, καθώς είχαν ήδη προσπαθήσει να στρατολογήσουν τον En-Nesyri σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις. Ωστόσο, υπήρχε κάθε λόγος να πιστεύουν ότι η τρίτη φορά θα ήταν η γοητεία.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Blanquirrojos και των Hammers Οι Νερβιονέζοι βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά αυτές τις ημέρες οι επαφές με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας έχουν ενταθεί. Οι Nervionais δεν θα εναντιωθεί στην αποχώρηση του En-Nesyri υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουν μια προσφορά ανάλογη με την ποιότητα του 26χρονου επιθετικού.

Τα χρήματα δεν θα αποτελούσαν πρόβλημα για τον David Moyeswho είχε ήδη προσφέρει 35 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο του 2021 για το Dromedario στην Ταγγέρη. Πριν από οκτώ μήνες, ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. για τον Μαροκινό διεθνή, αλλά ο επιθετικός αρνήθηκε να φύγει από τον ισπανικό σύλλογο.

Τώρα ο σύλλογος του Λονδίνου θα προτιμούσε να δαπανήσει λιγότερα από 30 εκατομμύρια για τον Μαροκινό, αν και δεν έχει εύκολο έργο. Ο λόγος είναι απλός, Σεβίλλη θα ήθελε μεταξύ 30 και 35 εκατομμυρίων ευρώ. Το διοικητικό συμβούλιο της Γουέστ Χαμ φέρεται να εξετάζει τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο πριν πάρει την τελική του απόφαση. Είναι ξεκάθαρο ότι η άφιξη του Μαροκινού στην ομάδα θα βοηθούσε πολύ στην αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού και στη μάχη για την κορυφή της Premier League, αλλά οι Λονδρέζοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι είναι καλύτερο για αυτούς.

Αριθμοί του Youssef En-Nesyri

Προπονήθηκε στα τμήματα υποδομής της Μάλαγα και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2016. Με την Αλμπισελέστε, πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις και έχει πετύχει 5 γκολ στις 2 αγωνιστικές, ήταν στην πρώτη ομάδα.

Για τη σεζόν 2018/2019, ο Μαροκινός υπέγραψε στη Leganés, με την οποία αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια. Επίσης, σημείωσε 15 γκολ και έδωσε 4 ασίστ.

Χάρη στις καλές του εμφανίσεις στο γήπεδο, η Σεβίλλη ενδιαφέρθηκε για τον Γιουσέφ και η υπογραφή του με τους “μπλαουγκράνα” οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Από την άφιξή του στη Νερβιόν, ο Εν-Νεσέρι έχει πραγματοποιήσει 155 συμμετοχές και έχει πετύχει 55 γκολ.. Ο Youssef έχει ήδη παίξει 2 αγώνες και έχει πετύχει 1 γκολ στη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Ανάμεσα στις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί με τη Nervionenses είναι η LaLiga, το Champions League, το Europa League, το European Super Cup και το Emirates Cup. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει επίσης αγωνιστεί δύο φορές πρωταθλητής του Europa League με την Los Blanquirrojos.

Σε περίπτωση που ενταχθεί στη Γουέστ Χαμ, ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι θα γίνει η τέταρτη μεταγραφή του συλλόγου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Μεξικανός Edson Álvarez, ο James Ward-Prowse και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι οι μοναδικές άλλες μεταγραφές της Γουέστ Χαμ μέχρι στιγμής. Σφυριά.