Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σπάει νέο ρεκόρ και γίνεται θρύλος της Premier League!

Η Λίβερπουλ νίκησε 3×1 τη Γουέστ Χαμ και Μοχάμεντ Σαλάχ Ήταν εξαιρετικός στην ισοφάριση του ρεκόρ της Premier League. μετά το γκολ που πέτυχε με πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Φαραώ έγινε ο πέμπτος παίκτης που σκοράρει ή κάνει ασίστ σε κάθε ένα από τα έξι πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στη σεζόν.

Το γκολ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Σαλάχ, καθώς τον προσθέτει στον κατάλογο των θρύλων της Premier League. Εντάσσεται στο David Beckham, Thierry HenrySergio Agüero και Erling Haaland.

Αγγλικά μέσα ενημέρωσης ανέλυσε την απόδοση του Σαλάχτη δύσκολη επιστροφή του Virgil van Dijk και τον καθοριστικό ρόλο του Darwin Núñez στη νίκη της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ μετέτρεψε το πέναλτι μετά από ανατροπή του από τον Ναΐφ Αγκουέρντ στο 16ο λεπτό, το οποίο έδωσε στην ομάδα του αποφασιστικό προβάδισμα. Το γκολ αυτό ήταν η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ προηγήθηκε σε παιχνίδι φέτος. Αν και το Τα σφυριά κατάφερε να ισοφαρίσει, το Reds έδειξαν την ικανότητά τους να ελέγχουν το παιχνίδι και να αποτρέπουν τις ανατροπές.

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ, η μεταγραφή-ρεκόρ της Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πρώτο γκολ του Σαλάχ, δίνοντας την ασίστ στην εκτέλεση του πέναλτι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Νούνιεζ αποτελούσε διαρκή απειλή για την άμυνα της Γουέστ Χαμ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο πέτυχε το νικητήριο γκολ με μια εξαιρετική λόμπα. Αυτή η απόδοση υποδηλώνει ότι ο Κλοπ θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να κρατήσει τον Νούνιεζ ως βασικό σε μελλοντικά παιχνίδια, δεδομένης της ζωτικής του συμβολής στην ομάδα.

Η επιτυχία του Μοχάμεντ Σαλάχ και το στραβοπάτημα του Βαν Ντάικ.

Για τον Virgil van Dijk, το αστέρι της άμυνας της Λίβερπουλ, αυτό το ματς σηματοδότησε την επιστροφή του στην Premier League μετά την αποβολή του. Δεν είχε και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι.

Ο ίδιος διέπραξε… ένα αμυντικό λάθος που επέτρεψε στον Τζάροντ Μπόουεν να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτή η στιγμή απέδειξε ότι και οι καλύτεροι αμυντικοί κάνουν λάθη.

Ο Van Dijk παρατάχθηκε στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Joel Matip, παρά την επιπλέον αποβολή του για τις προηγούμενες διαμαρτυρίες του.