Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να απομακρύνεται από τη Λίβερπουλ: Είναι ήδη σχεδόν στο αεροπλάνο!

Ο Σαουδάραβας θρύλος Mohammed Noor υποστήριξε ότι ο Mo είναι ήδη παίκτης της Al Ittihad :

“Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ήδη παίκτης της Ιτιχάντ, Θεού θέλοντος. Υπάρχει 75% πιθανότητα να ενταχθεί στην ομάδα.

δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη πλευρά, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επανέλαβε ότι ο Σαλάχ είναι αδιαπραγμάτευτος.

“Από όσα μου έχουν πει, η θέση της Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρη: Ο Σαλάχ είναι ανέγγιχτος. Ναι, έκαναν ιδιαίτερες παραχωρήσεις με τον Φαμπίνιο και τον Χέντερσον, καθώς τους επέτρεψαν να φύγουν. Αλλά δεν θέλουν να φύγει ο Μο Σαλάχ,

δήλωσε ο Ρομάνο στα κοινωνικά του δίκτυα.

Ωστόσο, από Λίβερπουλο γκουρού των μεταγραφών βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Εξάλλου, ο Σαλάχ είναι 31 ετών και ο Ρούντι Γκαλέτι λέει ότι η Al-Ittihad ψάχνει να τον προσλάβει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αυτός που αντιδρά στην υπογραφή του. Αλλά η προσφορά από τον σύλλογο όπου αγωνίζεται ο Καρίμ Μπενζεμά θα ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια δολάρια και θα γινόταν το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Μοχάμεντ Σαλάχ και Κλοπ

Εν τω μεταξύ, ο Σαλάχ και ο Κλοπ έκαναν ανακωχή. Ο παίκτης γνωρίζει την αξία του για την ομάδα, όποια και αν είναι η πίεση της ηλικίας του και όποια και αν είναι η δελεαστική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Πράγματι, Klopp Ανέχτηκε έναν κακομαθημένο Φαραώ, ο οποίος ενοχλήθηκε όταν είδε το DT να τον αντικαθιστά με τον Χάρβεϊ Έλιοτ στο εναρκτήριο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Παρά τη διαμάχη, ο Σαλάχ μπήκε νωρίς στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ και πέτυχε το δεύτερο γκολ του αγώνα.

Η ενόχληση του Σαλάχ

Σύμφωνα με τον Μαμντού Εΐντ, στενό φίλο του Σαλάχ, ο Αιγύπτιος ενοχλήθηκε που ο Κλοπ δεν τον είχε σκεφτεί για αρχηγό.

“Πήγε την ομάδα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να γίνει αρχηγός της Λίβερπουλ. Ποτέ δεν έδειξε λίγη αφοσίωση, δεν είναι εγωιστής, πάντα παράγει, κάθε σεζόν, αλλά δεν νομίζω ότι ο Κλοπ είναι δίκαιος μαζί του”.

Eid είπε: “Ο Κλοπ δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Αιγύπτιος δεν εκτίμησε ότι ο Γερμανός στρατηγός έβαλε επικεφαλής τον Ολλανδό Virgil Van Dijk. Όπως και να έχει, η σαπουνόπερα του Σαλάχ έχει πολλά να ξετυλίξει. Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν ότι θα μείνει και αυτοί που πιστεύουν ότι θα φύγει.