Ο Μπερνάρντο Σίλβα θα είναι σύντομα στην PSG; Αποκαλύφθηκε η μυστική ρήτρα του νέου του συμβολαίου!

Η PSG φτάνει μέχρι τέλους για τον Μπερνάντο Σίλβα

Bernardo Silva βρίσκεται στο στόχαστρο της PSG και της Μπαρτσελόνα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Αν και ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2026, υπάρχει ρήτρα που θα μπορούσε να οδηγήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι. ρήτρα ύφεσης η οποία θα μπορούσε να διευκολύνει την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση. γαλάζιο του ουρανού.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Matteo MorettoΑυτή η ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο επιτρέπει στον παίκτη να αποχωρήσει μονομερώς έναντι αμοιβής 59 εκατομμύρια ευρώ.

Αν και δεν είναι γνωστό από ποια ημερομηνία θα ισχύει, η πληροφορία είναι απαραίτητη για την Μπάρτσα, η οποία έχει δείξει αρκετές φορές ότι δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει καταστάσεις κρίσης.

Ο προπονητής του καταλανικού συλλόγου επιθυμεί να προσλάβει τον Πορτογάλο για να βελτιώσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής του και να τον συνδυάσει με τον Γκουντογκάνκαι επίσης για να έχουμε μια επιλογή για τον Pedri λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του. Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, γιατί για ένα διάστημα ο Σίλβα είχε προσελκύσει περισσότερο τον χρήματα από τη Σαουδική Αραβία.

Η Μάντσεστερ δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο τον Μπερνάρντο Σίλβα

Ο προπονητής της Αγγλίας Πεπ Γκουαρδιόλα επιθυμεί να αφήσει τον παίκτη να φύγει, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να το κάνει μεσοπρόθεσμα.

Λόγω της αποχώρησης του Ilkay Gündogan Μπαρτσελόνα και ο τραυματισμός που θα εμποδίσει τον Κέβιν ντε Μπρούινε να αγωνιστεί μέχρι το 2024, ο Πορτογάλος έχει γίνει ο μέσος… ο πιο σημαντικός για την πόλη.

Από την πλευρά του, ο Σίλβα δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος με την τρέχουσα κατάστασή του. Παρά τη ρήτρα που διευκολύνει την αποχώρησή του από τη Σίτι, ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι ικανοποιημένος με την παραμονή του στο Μάντσεστερ.

Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει σε μια ομάδα όπου μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους. Είχε επίσης επίγνωση ότι η συμμετοχή του είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Ο αγώνας για τον Σίλβα θα αναβληθεί για… 2024, dημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ η ρήτρα. Εν τω μεταξύ, η Μπαρτσελόνα και η PSG περιμένουν μια νέα ευκαιρία για να υπογράψουν τον Πορτογάλο.

Όλα τα τελευταία νέα για τον Μπερνάντο Σίλβα