Ο πιο πολυαναμενόμενος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο mercato!

Sofyan Amrabat, κυνηγετικός μέσος

Sofyan Amrabat, μαροκινής καταγωγής παίκτης Ολλανδικής καταγωγής, ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της HSV De Zuidvogels στην πατρίδα του, την Ολλανδία. Παρέμεινε εκεί μέχρι το 2007, όταν εντάχθηκε στην Ουτρέχτη.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2013/2014, είχε 16 συμμετοχές στην Eredivisie U19 με δύο γκολ σε 1.342 λεπτά συμμετοχής.

Έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία τη σεζόν 2014/2015 με την FC Utrecht. Έπαιξε τέσσερις αγώνες στην Eredivisie.

Ο αγιασμός του στην πρώτη ομάδα ήρθε κατά τη διάρκεια της περιόδου 2016/2017 με την Ουτρέχτη. Στο 31 αγώνες Έδωσε επτά ασίστ σε 2.573 λεπτά συμμετοχής. Έπαιξε επίσης σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 38 συμμετοχές για τον σύλλογο στην τελευταία του σεζόν. Το Feyenoord εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Μαροκινού.

Στη νέα του ομάδα, ήταν σε… UEFA Champions League με έξι αγώνες και ένα γκολ. Έπαιξε μέρος της Eredivisie με ένα γκολ και δύο ασίστ. Τα καλά του αποτελέσματα του χάρισαν μια μεταγραφή σε άλλο πρωτάθλημα.

Έφτασε στην Bruges στο Βέλγιο και πέρασε μια σεζόν στη Jupiler League, έχοντας 16 συμμετοχές και ένα γκολ σε 877 λεπτά συμμετοχής. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Serie A και έσπασε όλα τα ρεκόρ στην Ελλάς Βερόνα με 34 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ. Ήταν ένας παίκτης με επιρροή και κέρδισε το εισιτήριο του για έναν άλλο σύλλογο.

Το 2020, έφτασε στο Φιορεντίνα. Πραγματοποίησε 107 συμμετοχές, σημειώνοντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 7.232 λεπτά συμμετοχής.

Πίεσε πολύ για να ενταχθεί στη Γιουνάιτεντ

Ο Σοφιάν Αμραμπάτ είναι ένας νέος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ομάδα της Premier League. Ο Μαροκινός έφτασε στην δανεικός από τη Φιορεντίνα. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2024. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η αγοραστική αξία του μέσου ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ανακαλύψτε τις τελευταίες μεταγραφές στην αγορά