Ο πρώην επιθετικός της Ανζέβιν εντάσσεται στη Ρέιντζερς!

Ο Σίμα Αμπντάλα, ένας πολύπλευρος και παραγωγικός επιθετικός

Γεννημένος στο Ντακάρ στις 17 Ιουνίου 2001, ο Sima Abdallah είναι Σενεγαλέζος επιθετικός που παίζει ποδόσφαιρο στο σύλλογό του. δεξί εξτρέμ. Πολυτάλαντος επιθετικός, μπορεί να καταλάβει όλη την επιθετική πτέρυγα και να μετατραπεί σε καθαρό 9άρι ή ακόμα και σε δεξιό εξτρέμ. αριστερός εξτρέμ. Υπέγραψε από την αγγλική Μπράιτον τον Αύγουστο του 2021 από την Slavia Prague.

Την περασμένη σεζόν, έπαιξε για την Angers Sco με Amine Salamaκαι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να πετύχει 6 γκολ. Δεσμεύεται με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2025βρίσκεται στα πρόθυρα μιας νέας καριέρας. 3ème έτοιμο σε 3 εποχές. Η καλύτερη σεζόν του ήταν ίσως η 2020-2021, όταν τελείωσε με την τιμή του αποκάλυψη του πρωταθλήματος της Τσεχίας σκοράροντας 16 γκολ και παραδίδει 4 βοηθήματα. Η τελευταία του σεζόν ήταν επίσης ενδιαφέρουσα, καθώς σε 37 αγώνες της Ligue 1 με την Ανζέβιν, σημείωσε 6 γκολ.

Η Ρέιντζερς FC υπολογίζει στον πρώην Ανζέβιν για να κυριαρχήσει στην Premiership της Σκωτίας

Για άλλη μια φορά, το μέλλον του συμπαίκτη του στην ομάδα της Sadio Mané θα είναι μακριά από την Αγγλία και τον σύλλογο στον οποίο ανήκει. Θα πρέπει ακόμα να δουλέψει στο πρωτάθλημα της Σκωτίας για να αποκτήσει εμπειρία και να ωριμάσει. Η αξία του στην αγορά έχει αλλάξει σημαντικά από την αγορά του το 2021, όταν άξιζε 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, απέτυχε να πείσει την Μπράιτον, η οποία τον πλήρωσε έναν μισθό 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Έχει λοιπόν άλλη μια ευκαιρία να λάμψει και το πρωτάθλημα της Σκωτίας είναι το ιδανικό μέρος για να επιστρέψει στα συνηθισμένα του στάνταρ και να εκραγεί στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, ο νέος του σύλλογος Rangers FC θα θελήσει και πάλι να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπροστά από τους αιώνιους αντιπάλους τους, τους Σέλτικ Γλασκώβης.

Οι τελευταίες επισημοποιήσεις :

Sadio Mané