Ο πρώην παίκτης της Μονακό κατευθύνεται προς την Πρέμιερ Λιγκ!

Ένας παίκτης που αναζητά τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Fodé Ballo-Touré είναι ένας αριστερός αμυντικός ηλικίας 26 ετών. Γεννημένος στη Γαλλία, ο διεθνής Σενεγαλέζος πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν. Έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα νέων της PSG την 1er Ιούλιο του 2012, και στη συνέχεια ανέβηκε μέσω των ομάδων U17 και U19. Το 2015, μάλιστα, εντάχθηκε στην ομάδα Β της PSG, προτού μετακομίσει στην LOSC τον Ιούλιο του 2017.. Με την Les Dogues, αγωνίστηκε σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έδωσε μία ασίστ.

Ο Ballo-Touré έχει περάσει και από την AS Monaco. Εντάσσεται στο Ροσέρ τον Ιανουάριο του 2019. έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σενεγαλέζος πραγματοποίησε 71 εμφανίσεις και έδωσε 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στη συνέχεια, ο Μπαλό-Τουρέ μετακόμισε στη σημερινή του ομάδα, τη Μίλαν. Έχει ήδη 26 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ με τη φανέλα της Μίλαν. Ωστόσο, το αμυντικό του προφίλ τον θέτει στη σκιά του του εντυπωσιακού Theo Hernandez. Ο Fodé Ballo-Touré είναι δανεικός εκτός Ιταλίας.

Η Φούλαμ υποδέχεται έναν βράχο για να εξασφαλίσει την αμυντική της γραμμή

Η Φούλαμ FC είναι αυτή τη στιγμή 13e στην Premier League μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ωστόσο, οι Κότατζερς θέλουν να τα καταφέρουν καλύτερα από το 10e θέση που πέτυχαν την περασμένη σεζόν. Αφού δέχθηκε 10 γκολ στην πρεμιέρα της στην Premier League, ο σύλλογος συνειδητοποίησε γρήγορα ότι χρειαζόταν να προσλάβει σταθερούς παίκτες στην άμυνα. Το Ο Φοντέ Μπαλό-Τουρέ παραχωρείται δανεικός για όλη τη σεζόν είναι επομένως ένα δώρο του Θεού για τους Λιλιπούτειους. Το προφίλ του ως κλασικού αριστερού μπακ θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει την πλευρά της λιγότερο διαπερατή. Όσο για τον Σενεγαλέζο, είναι ευχαριστημένος με την ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Θα επιδιώξει να να βρει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις

Νέα