Ο Σαμ Μπάιραμ επιστρέφει για να βοηθήσει τη Λιντς να αναρριχηθεί ξανά στον πίνακα!

Ο Σαμ Μπάιραμ επιστρέφει στην πατρίδα του

Byram εντάχθηκε Leeds United το 2010 και έπαιξε μερικές σεζόν πριν κερδίσει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο. Έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2012 σε μια νίκη 4-0 στο Λιγκ Καπ επί της Shrewsbury Town.

Ο Σαμ έδειξε μεγάλη φόρμα στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας, κερδίζοντας το βραβείο του παίκτη της χρονιάς της Division Two για τη σεζόν 2012/2013.

Τον Μάιο του 2013, κλήθηκε στην ομάδα της Αγγλίας κάτω των 20 ετών για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 στην Τουρκία. Ωστόσο, ένας τραυματισμός εμπόδισε τον αμυντικό να λάβει μέρος.

Ο Άγγλος έπαιξε για την West Ham United, Nottingham Forest και Norwich City, όπου πραγματοποίησε 154 εμφανίσεις και σημείωσε 14 γκολ.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ υπέγραψε τον Σαμ Μπάιραμ μέχρι το 2024

Η Λιντς Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την υπογραφή της συμφωνίας με τον αμυντικό Σαμ Μπάιραμ μέχρι Ιούνιο 2024. Ο Άγγλος έρχεται ως ελεύθερος, αφού την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Sky Bet Championship με τη Norwich City.

The Peacocks ανακοίνωσαν την υπογραφή της συμφωνίας με ανακοίνωση που δημοσίευσαν στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Ο προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ, Φάρκε, κάλεσε τον Μπάιραμ να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας και πριν από τη σεζόν. Έπαιξε αρκετά λεπτά εναντίον της AS Monaco, της Nottingham Forest και της Heart of Midlothian. Οι εμφανίσεις του αμυντικού έπεισαν τον Γερμανό τακτικιστή, ο οποίος του έδωσε μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Γιορκσάιρ, ανακοινώθηκε ότι ο Σαμ θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο αριθμό που χρησιμοποίησε κατά την τελευταία του σεζόν με την the whites.

Ανακαλύψτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά :