Ο Τζάντον Σάντσο θα είναι σύντομα στην εφεδρεία; Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον του νεαρού Άγγλου!

Τίποτα δεν πάει καλά για τον Τζαντόν Σάντσο

Οι “κόκκινοι διάβολοι” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξηγούν την κατάσταση του Άγγλου. Χωρίς περιστροφές, τον καταδίκασαν… να μείνει εκτός ομάδας για πειθαρχικούς λόγους.

Ο 23χρονος θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα προσωπικής προπόνησης μακριά από την πρώτη ομάδα μέχρι την επίλυση πειθαρχικού ζητήματος,

Επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η δυσαρέσκεια ξεκίνησε εξαιτίας των κακών εμφανίσεων του παίκτη. Απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της διοικητικής ομάδας και των οπαδών, οι οποίοι απαιτούσαν τα ίδια νούμερα με αυτά της Ντόρτμουντ..

Αλλά τα πράγματα πήγαν στραβά στην αρχή της σεζόν 2023-24. Στον αγώνα με την Άρσεναλ πριν από τη διεθνή διακοπή, ο Σάντσο δεν κλήθηκε. Ερωτηθείς από τον Τύπο, ο Τεν Χαγκ απάντησε ότι ότι δεν ήταν στο επίπεδο που αναμενόταν στην προπόνηση.

Jadon Sancho δεν άρεσε καθόλου το σχόλιο και εξέδωσε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία διέψευσε τον προπονητή. Ακόμα, παραδέχτηκε ότι ένιωσε ότι τον χρησιμοποίησαν ως “αποδιοπομπαίο τράγο”.

Λόγω της αναστάτωσης που προκάλεσε, η United αποφάσισε να τον κρατήσει για λίγο καιρό εκτός των κανονικών δραστηριοτήτων. Με άλλα λόγια, δεν θα κληθεί για μελλοντικούς αγώνες.Σε κάθε περίπτωση, είχε παίξει μόνο 76 λεπτά φέτος.

Ο Ολλανδός προπονητής είναι γνωστός για την αυστηρότητά του με τους παίκτες του, οπότε η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως ένα κάλεσμα αφύπνισης για τα υπόλοιπα μέλη των αποδυτηρίων.

Τα προβλήματα του Jadon Sancho έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των αντιπαραθέσεων που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο σύλλογος αναγκάστηκε να εκδώσει τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις για να “ξεκαθαρίσει” την κατάσταση. Η κατάσταση του Γκρίνγουντ και Antonyο οποίος αποκλείστηκε από την ομάδα λόγω καταγγελιών για κακοποίηση.

Οι επιλογές του Jadon Sancho

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέτει τον Σάντσο στο περιθώριο. Στο Κατάρ 2022, ο Έρικ Τεν Χαγκ “εξόρισε” τον Σάντσο από την ομάδα. ώστε να μπορέσει να θεραπεύσει τα προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

Βρισκόταν στην Ολλανδία με τον σύλλογο OJC Rosmalen, υπό την επίβλεψη των έμπιστων του προπονητή.

Πηγές προσκείμενες στον σύλλογο παραδέχονται ότι αυτές δεν είναι οι μόνες συγκρούσεις με τον παίκτη, καθώς από την άφιξή του έχει χαρακτηριστεί ως ως “δύσκολο να αντιμετωπιστεί”..

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τον πουλήσει πριν το τέλος του συμβολαίου του. Τον υπέγραψε το 2021 έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ και θέλει να τον πουλήσει πριν το τέλος του συμβολαίου του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βγάλει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του.

Ο παίκτης αρνήθηκε να φύγει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Είχε την ευκαιρία μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου να φύγει για τους Σαουδάραβες, αλλά η μεταγραφική περίοδος έκλεισε χωρίς να υλοποιηθεί κάποια μεταγραφή.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη Fichajes.com, ο Σάντσο έχει δύο επιλογές: να φύγει για την Αραβία του χρόνου ή να περιμένει να του κάνει κάποιος πρόταση τον χειμώνα.

Η ίδια πηγή αναφέρει: “Ο Σάντσο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το μέλλον τους. ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να φέρει πίσω το αστέρι της. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον Τεν Χαγκ, οι δύο σύλλογοι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν σε δανεισμό.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Τζαντόν Σάντσο θα πρέπει να μείνει εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Η άλλη του ευκαιρία θα έρθει το καλοκαίρι του 2024, όταν η Al-Ettifaq ή κάποιος άλλος σύλλογος θέλει να διαπραγματευτεί γι’ αυτόν.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ