Ο Τζαντόν Σάντσο αντιμετωπίζεται σαν σκύλος: Δεν μπορεί καν να φάει μαζί με τους άλλους παίκτες!

Ο πόλεμος μεταξύ του Σάντσο και του Τεν Χαγκ κλιμακώνεται

Jadon Sancho έλαβε ένα τελεσίγραφο από τον Erik ten Hag. Ο παίκτης δεν θα έχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένης της καντίνας του συλλόγου. Ο Άγγλος προπονείται με την ακαδημία της Γιουνάιτεντ από τότε που ξεκίνησαν οι ανταλλαγές με τον Έρικ Τεν Χαγκ μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ.

Σε μια προσπάθεια να πάρει μια απάντηση από τον παίκτη, ο προπονητής αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα. Αφήστε τον ήσυχο με τους παίκτες της ακαδημίας. Πρακτικά δεν θα έχει ουσιαστικά καμία επαφή με την πρώτη ομάδα Δεν θα του επιτραπεί καν η είσοδος στα επαγγελματικά αποδυτήρια.

Σύμφωνα με γνώστες της Μάντσεστερ, λέγεται ότι Sancho δεν είναι ευχαριστημένος με την απόφαση του Ολλανδού. Επιπλέον, ο Σάντσο δεν έχει συμφωνήσει με την απόφαση του Σάντσο, αρνείται να ζητήσει συγγνώμη στον προπονητή, παρόλο που διέγραψε το tweet που προκάλεσε τη διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα. Δεδομένης της εξέλιξης της κατάστασης, φαίνεται ότι είναι μόνο ένα βήμα πριν την αποβολή. η διακοπή των σχέσεων.

Η δήλωση του Erik ten Hag ισχύει επίσης για τη συνέπεια του παίκτη. Σύμφωνα με πηγή από την ομάδα, ο Jadon Sancho καθυστέρησε αρκετές φορές στην εκπαίδευση. Παρά την ανάγκη της Γιουνάιτεντ για έναν παίκτη σαν αυτόν τον εξτρέμ, καμία από τις δύο πλευρές δεν τα παρατάει.

Ένας άλλος γνώστης της Γιουνάιτεντ είπε ότι ο τρόπος που όλα θα τελειώσουν είναι ότι “ο Τζαντόν ζητάει συγγνώμη από τον προπονητή. Κάτι πρέπει να δώσει, και αυτό δεν θα είναι ο μάνατζερ”.

Το τελευταίο του σχόλιο σχετίζεται με αυτό που έκανε ο Τεν Χαγκ με τον Άγγλο τον Οκτώβριο του 2022, όταν τον βοήθησε να ανακάμψει και του επέτρεψε να επιστρέψει στο παιχνίδι μετά από τέσσερις μήνες εκτός γηπέδων.


Ο Jadon Sancho δεν ακούει ούτε τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με Football Mirror, ηι Άγγλοι αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμβούλευσαν τον Σάντσο να τα αφήσει όλα αυτά στην άκρη και να προχωρήσει και να ζητήσει συγγνώμη από τον Erik ten Hag. Είναι ο Μάρκους Ράσφορντ, Harry Maguire και ο Λουκ Σο, οι οποίοι έχουν όλοι εμπειρία στον σύλλογο.

Παρόλο που κανείς τους δεν το έκανε δημόσια, όταν ήταν μαζί με τον παίκτη έδειξαν αγάπη για την κατάσταση.

Η ομάδα των παικτών έδειξε την αλληλεγγύη της στον Jadon, όταν έμαθαν για την κατάσταση που μόλις είχε προκύψει. Σήμερα, οι ίδιοι τον συμβουλεύουν να ζητήσει συγγνώμη και να ξεχάσει αυτό που συνέβη. Σύμφωνα με αξιωματούχο του συλλόγου, οι ίδιοι οι παίκτες κατάλαβαν ότι η δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πέρασε τα όρια με τον προπονητή.

Ο 23χρονος έχει να αγωνιστεί σε αγώνα από την αρχή του έτους. 26 Αυγούστου 2023στο πλαίσιο της νίκης 3×2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Έπαιξε 30 λεπτά εκείνη την ημέρα, όταν ήρθε από τον πάγκο για να Anthony Martial στο 60ο λεπτό. Στη συνέχεια απουσίαζε από τον επόμενο αγώνα, με την Άρσεναλ, όταν ξεκίνησε ο καβγάς.

Παρόλα αυτά, ο Σάντσο βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που υπέστησαν τα περισσότερα δεινά. Ο Erik ten Hag θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στην Premier League. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα μήνυμα από τον Ολλανδό προς τον εξτρέμ.