Ο Χάαλαντ κοροϊδεύει Μέσι και Εμπαπέ, ονομάζει το φαβορί του για τη Χρυσή Μπάλα!

Erling Haaland προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν με το Manchester City. Δεδομένων των προσωπικών και αθλητικών επιτευγμάτων του, είναι αυτονόητο ότι είναι ένα από τα φαβορί για την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου. Ωστόσο, θα έχει να αντιμετωπίσει και άλλους σοβαρούς υποψηφίους, όπως Lionel Messi και Kylian Mbappéκαι οι δύο είχαν ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά ο Νορβηγός έχει τη δική του ιδέα για το ποιος θα κερδίσει και δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας.

Ο Erling Haaland δεν φοβάται κανέναν

που θα τα καταφέρει τόσο καλά όσο Μπενζεμά σε αυτή τη σεζόν; Αυτό είναι το ερώτημα που οι ειδικοί αναρωτιούνται από τότε που η λίστα των υποψηφίων για τη χρυσή μπάλα του 2023 είναι πλέον γνωστή. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Μπενζεμά, Βινίσιους, Ροντρί, Μέσι και Χάαλαντ.

Η κύρια ατραξιόν αυτής της λίστας είναι ο Νορβηγός, ο οποίος πολύ απλά μόλις έκανε την καλύτερη σεζόν του. Κατέκτησε το τρεμπλ (Τσάμπιονς Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ και Κύπελλο Αγγλίας), κάτι που έγινε για πρώτη φορά για τον σύλλογο. Τα πράγματα ξεκίνησαν επίσης καλά φέτος, καθώς κέρδισε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Όσον αφορά τα γκολ, σημείωσε συνολικά 52 και παρέδωσε 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πάνω απ’ όλα, έσπασε το ρεκόρ σκοραρίσματος μιας σεζόν στην Premier League. με 36 γκολ. Πολλοί τον θεωρούν ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο.

Ένα προοίμιο της εκδήλωσης, Γαλλία Ποδόσφαιρο του πήρε συνέντευξη για να μάθει τη γνώμη του για το ποιος πρέπει να κερδίσει. Αυτός που τα κέρδισε όλα 6 τρόπαια σε αυτή τη σεζόν δεν έχει αρνηθεί την επιθυμία του να κερδίσει και πιστεύει σε όλες τις πιθανότητές του.

“Πιστεύω στον εαυτό μου φέτος; Πραγματικά πιστεύω στον εαυτό μου”, εκμυστηρεύτηκε. Ξέρω ότι μπορώ ακόμα να σημειώσω μεγάλη πρόοδο, είμαι ακόμα νέος. Αλλά ναι, πιστεύω ότι έχω μια ευκαιρία φέτος.

Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ Haaland-Mbappé!

Τα μέσα ενημέρωσης ήθελαν να δημιουργήσουν μια αντιπαλότητα μεταξύ Mbappé και Cyborg. Ο γεννημένος στην Μποντί ήρθε στο προσκήνιο λίγο νωρίτερα και είναι ο πραγματικός διάδοχος του Μέσι και των προκατόχων του. Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόλις έπαιξε στον δεύτερο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε τόσο νεαρή ηλικία. Ο KM7 αποκρυσταλλώνει την προσοχή με τις ικανότητές του για την PSG και την τις αποτυχημένες μεταγραφές του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναπόφευκτα, θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι για την επόμενη μπάλα, όπως ο CR7 και ο Λιονέλ Μέσι εδώ και χρόνια. Αλλά ο Χάαλαντ έχει βάλει τέλος στη σύγκριση, εστιάζοντας αποκλειστικά σε αυτόν.

Ποτέ δεν μιλάω για τον εαυτό μου έναντι άλλων παικτών, δεν είναι αυτός ο τρόπος που είμαι ή βλέπω τα πράγματα”, συνέχισε. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου, θέλω απλά να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω και να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Σίτι

Νέα