Ο Mbappé στην PSG του χρόνου; Όλα εξαρτώνται από το Champions League!

Kylian Mbappé εξετάζει το ενδεχόμενο να ενταχθεί Ρεάλ Μαδρίτης αν καταφέρει να κερδίσει το Champions League με το Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν. Με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο, ο παίκτης της PSG παραμένει σιωπηλός σχετικά με το μέλλον του και θα μπορούσε να αποφασίσει μετά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μέλλον του Mbappé συνδέεται στενά με το Champions League

Σύμφωνα με τη Le Parisien, ο Γάλλος θα αποχωρήσει από τους Παριζιάνους το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο μόνο αν κερδίσει το Ορεχόν φέτος. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Ντονατέλο έχει εμμονή να κάνει την PSG πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν θα τα παρατήσει μέχρι να τα καταφέρει.

Ο Mbappé λέγεται ότι θέλει να φύγει από το Παρίσι μετά την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην ιστορία του. Ο πρώην παίκτης της Μονακό θα ξεφορτωνόταν έτσι το αγκάθι στα πλευρά του με τον σύλλογο που διοικείται από τον Nasser Al-Khelaïfi.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο 10άρης της Γαλλίας θα μπορούσε να αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να βάλει τέλος στο όνειρό του να ενταχθεί στους Los Merengues.

Το ρολόι του Κιλιάν Εμπαπέ χτυπάει κόκκινο

Η απόφαση του γεννημένου στο Παρίσι παίκτη δεν είναι καθόλου αρεστή στους lorentino Pérez. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι θα μπορούσε να η τελευταία τους ευκαιρία για να υπογράψουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν προδώσει ξανά τους Βίκινγκς, είναι πολύ πιθανό να μην τον ξανασκεφτούν.

Το διοικητικό συμβούλιο του λευκού συλλόγου το έχει ξεκαθαρίσει αυτό. κανένας παίκτης δεν είναι ανώτερος the club. Έτσι, δεν θα περιμένουν μέχρι ο Kylian Mbappé να θελήσει να έρθει στην ισπανική πρωτεύουσα. Τι συνέβη πέρυσι όταν ανανεώθηκε την τελευταία στιγμή έχει βλάψει την εικόνα του συλλόγου και δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Έχει η PSG πιθανότητες να κατακτήσει το Champions League;

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα ομάδα της PSG και τα αποτελέσματά της στην Ευρώπη, είναι πολύ δύσκολο για τους Παριζιάνους να κερδίσουν αυτή τη διοργάνωση του Champions League.

Η PSG έχει επενδύσει πολλά χρήματα σε προσλήψεις τις τελευταίες σεζόν και με όλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να περάσει αρκετές φορές τους 16 του θεσμού. Αυτή τη φορά, δεν υπολογίζουν ούτε τον Λιονέλ Μέσι ούτε τον Νεϊμάρ. Ούτε κατάφεραν να στρατολογήσουν κορυφαίους παίκτες για να αντισταθμίσουν την αποχώρησή τους.

Εκτός θαύματος, δύσκολα οι Παριζιάνοι θα κατακτήσουν φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα στηρίζονται στους ώμους του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα είναι ο καλύτερος παίκτης της σεζόν.

Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που είναι πιο σοβαροί υποψήφιοι από την PSG, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Νάπολι και πολλοί άλλοι.