Ο Ten Hag περιμένει τα καλύτερα από τον Jadon Sancho την επόμενη σεζόν

Jadon Sancho επιστρέφει στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μακρά απουσία λόγω σωματικά προβλήματα. Ο Άγγλος μέσος επιστρέφει στα πλάνα του Τεν Χαγκ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τζάντον Σάντσο θα παίξει επιτέλους ξανά ποδόσφαιρο

Θεωρείται αξιόπιστος διάδοχος του MbappéΟ Σάντσο υπέστη τραυματισμό στα μέσα Οκτωβρίου 2022, με αποτέλεσμα να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Επιπλέον, υπέστη προβλήματα άγχους και προβλήματα ψυχικής υγείας που τον κράτησαν εκτός γηπέδων για τρεις μήνες. Ο Erick ten Hag τον έστειλε στην Ολλανδία για επαγγελματική θεραπεία προκειμένου να βελτιώσει την κατάστασή του.

Ο Ολλανδός τακτικός είναι πεπεισμένος ότι ο Jadon έχει επιστρέψει στα καλύτερά του πνευματικά και σωματικά. Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θα δείξει όλα τα ταλέντα του και θα είναι συνεπής προκειμένου να βελτιώσει το αγωνιστικό του επίπεδο. βοηθήστε τον σύλλογο.

“Αυτή τη στιγμή, έχει πολύ καλή διάθεση. Αυτός αποφασίζει για την ψυχική του κατάσταση και τη διάθεσή του. Έχει πολλή ενέργεια και αυτό το είδαμε όλοι μόλις επέστρεψε. Θέλει να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να πετύχει.

δήλωσε ο προπονητής

Είπε επίσης ότι είναι ένας παίκτης κλειδί της ομάδας και πρέπει να αναλάβει αυτή την ευθύνη θέτοντας όλες τις αρετές του στην υπηρεσία του συλλογικού καλού. Δημιουργώντας κινδύνους, κάνοντας την τελική πάσα και να σκοράρει γκολ. Γι’ αυτό είναι στην ομάδα.

“Αυτή είναι η βάση σου και στη συνέχεια εκπληρώνεις όλα τα άλλα πρότυπα που περιμένουμε από έναν κορυφαίο παίκτη, κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες”.

σχολίασε.

Τι να περιμένουμε από τον Jadon Sancho

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε τον Τζάντον Σάντσο το 2021 για 73 εκατομμύρια από Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Ολλανδός προπονητής είναι πεπεισμένος ότι η Μπουντεσλίγκα είναι η ιδανική προετοιμασία για έναν παίκτη ώστε να είναι αρκετά έτοιμος για να φτάσει στον τελικό. Premier League.

Ο ρυθμός, ο ανταγωνισμός, το επίπεδο και οι απαιτήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος σημαίνουν ότι η ποδοσφαιρικά προσόντα ενός παίκτη αυξάνονται και, αν έρθουν στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχουν παρόμοιο επίπεδο με το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο τακτικός άφησε στον επιθετικό ένα μήνυμα για το επίπεδό του στη Γιουνάιτεντ. Ο Τεν Χαγκ πιστεύει ότι μπορεί ακόμα να δώσει πολλά περισσότερα στους “κόκκινους διαβόλους”.

“Είδα πολλά παιχνίδια στην Ντόρτμουντ και ο Τζαντόν δεν είναι τόσο διαφορετικός παίκτης όσο είναι εδώ. Πρέπει να είναι πιο σταθερός στις εμφανίσεις του, αλλά πρέπει να το κάνει σε υψηλότερο επίπεδο”.

ανέφερε το

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Dwight Yorke Έδωσε στοιχεία κατά του Σάντσο και των εμφανίσεών του στον σύλλογο. Ο Τρινινταντιανός ήταν πολύ σταθερός στις δηλώσεις του. Παρουσίασε τον Άγγλο με άσχημο τρόπο.

Κατά κάποιον τρόπο, η μετάβαση από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λειτούργησε όπως όλοι πιστεύαμε. Πραγματικά δυσκολεύτηκε, είτε ήταν από πνευματική άποψη, η οποία φαίνεται να είναι καλά τεκμηριωμένη. Δεν ανταποκρίθηκε πραγματικά στην τιμή που του είχε δοθεί.

τονίζεται

Σε απάντηση αυτών των δηλώσεων, ο Τεν Χαγκ δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι ο Σάντσο δεν έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην ομάδα. Ωστόσο, δήλωσε ότι τη φετινή σεζόν ο επιθετικός θα εκμεταλλευτεί όλες τις πτυχές του για να γίνει ένας σημαντικός παίκτης στη Γιουνάιτεντ.

Προς το παρόν, διατηρεί τον ανταγωνισμό από τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο μόνιμος αντικαταστάτης του.

Ο Τζαντόν Σάντσο θα αγωνιστεί στα φιλικά με την Lens και Athletic Bilbao πριν από την έναρξη της Premier League στις 14 Αυγούστου. Οι Διάβολοι κάνουν το ντεμπούτο τους στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Wolverhampton.

Όλα τα τελευταία νέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ