Παναθηναϊκός – Ρεν: Πιθανές ενδεκάδες και νέα για το Europa League

404: matchPrediction, short: undefined, product: undefined, country: FR, language: en, currency: undefined

Έχει προγραμματιστεί αγώνας Europa League μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Stade Rennais. Έχουμε ήδη μια ιδέα για τους παίκτες που θα αγωνιστούν την ημέρα αυτή. Ανακαλύψτε την ταυτότητά τους διαβάζοντας αυτά compos Παναθηναϊκός – Ρεν.

Παναθηναϊκός – Ρεν: Προγνωστικό αγώνα

Ο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Rennes θα μετρήσει για το 3e ημέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου 2023 από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας) στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών. Οι Έλληνες του Παναθηναϊκού θα πάνε σε αυτό το ματς γεμάτοι αυτοπεποίθηση, καθώς τρέχουν ένα σερί 4 αγώνων TCC χωρίς ήττα. Στο Europa League, βρίσκονται στην κορυφή του F’ ομίλου με 4 βαθμούς, χάρη στη νίκη επί της Βιγιαρεάλ και την ισοπαλία με την Μ. Χάιφα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός απέχει 4 βαθμούς.e και επιστρέφει από ένα 5-0 νίκη την τελευταία ημέρα.

Η Ρεν, από την άλλη πλευρά, δεν τα πηγαίνει τόσο καλά. Οι Rouge et Noir έχουν χάσει 3 συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Europa League, είναι 3e του ομίλου με μια νίκη και μια ήττα από τη Βιγιαρεάλ. Στη Ligue 1 Uber Eats, η Stade Rennais ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν και την FC Lorient. Ο γαλλικός σύλλογος είναι αυτή τη στιγμή στην 9η θέσηe place στο τοπικό του πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός Ρεν παιχνίδια

Παναθηναϊκός – Ρεν πιθανές ενδεκάδες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις ομάδες.

Παναθηναϊκός

Κάτοχοι Lodygin – Vagiannidis – Schenkeveld – Jedvaj – Mladenovic – Djuricic – Perez – Vilhena – Palacios – Sporar – Verbic

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Rennes

Πλήρη μέλη Mandanda – Assignon – Omari – Belocian – Truffert – Bourigeaud – Santamaria – Le Fee E – Ludovic Blas – Kalimuendo – Gouiri

Απών λόγω τραυματισμού : Θεάτρου

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Όλα τα τελευταία νέα από τη Stade Rennais