Παρατάξεις Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης [03/10]

Νάπολιστο Πρωταθλητές της Serie A οικοδεσπότες Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Estadio Diego Armando Maradona από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Συνθέσεις Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης.

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικό αγώνα

Η SSC Νάπολι μπαίνει στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League στην τρίτη θέση της Serie A. Η Νάπολι έχει τέσσερις νίκες, έχει κάνει δύο ισοπαλίες. και έχασε έναν αγώνα στο ιταλικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία κέρδισε την SC Braga 1×2 στον πρώτο τους αγώνα στην πιο διάσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι “μπλε” βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του Γ’ ομίλου με τρεις βαθμούς, όσους και οι Μαδριλένοι.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει σε αυτή την αγωνιστική του Champions League στην κορυφή της ισπανικής διοργάνωσης. Η Κάζα Μπλάνκα έχει 21 βαθμούς μετά από επτά νίκες και μία ήττα.

Όπως και οι Ιταλοί, έτσι και οι Los Blancos κέρδισαν 1×0 την Union Berlin στον πρώτο τους αγώνα για το Champions League. Ωστόσο, η Carlo Ancelotti καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο μαζί με τη Νάπολι, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου και η SC Μπράγκα βρίσκονται στον πάτο του πίνακα. Σε αυτό το ματς, οι Βίκινγκς είναι το φαβορί για να αντιμετωπίσουν τους Μπλε.

_Νάπολι vs. Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα της Νάπολι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης

Società Sportiva Calcio Napoli

Η Νάπολι θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-3-3.

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Alex Meret, Mathías Olivera, Natan de Souza, Leo Skiri Østigård, Giovanni Di Lorenzo, Piotr Zieliński, Stanislav Lobotka, André Zambo Anguissa, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen και Matteo Politano.

Απόντες λόγω τραυματισμού : Jean Ιησούς (τραυματισμός του καμπτήρα μυός του ποδιού) και Amir Rrahmani (τραυματισμός στον μηρό) θα είναι οι μοναδικοί απόντες για τους γηπεδούχους. Μαζί τους είναι οι Pierluigi Golliniο οποίος είναι αμφίβολος μετά τον τραυματισμό του στο χέρι. Οι Ναπολιτάνοι δεν έχουν προειδοποιήσει κανέναν ποδοσφαιριστή για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να επιλέγει σχηματισμό 4-3-1-2 για αυτό το ματς.

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Kepa Arrizabalaga, Dani Carvajal, Antonio Rüdiger, Nacho Fernández, Eduardo Camavinga, Luka Modrić, Federico Valverde, Toni Kroos, Jude Bellingham, Joselu και Vinícius Júnior.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Τιμπό Κουρτουά ούτε Éder Militão για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω ρήξεων χιαστών. David Alaba και Arda Güler θα χάσει επίσης τον αγώνα με τη Νάπολι. Ο αμυντικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον προσαγωγό, ενώ ο Τούρκος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου δεξιού αριστερού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη, δεν έχει κανέναν παίκτη τιμωρημένο για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτή την αναμέτρηση και ταυτόχρονα να στοιχηματίσετε, ρίξτε μια ματιά στα προγνωστικά μας για το παιχνίδι Ναπολιτάνοι – Βίκινγκς.

Τελευταία νέα της Ρεάλ Μαδρίτης