Πολωνία – Τσεχία : Σύνθεση ομάδας (17/11) – Προκριματικά Euro

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια θεαματικό αγώνα μεταξύ της Πολωνίας και της Τσεχίας. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μέρος των προκριματικών αγώνων για το Euro 2024 στη Γερμανία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη σύγκρουση, εδώ είναι οι συνθέσεις μας Πολωνία – Τσεχία.

Πολωνία – Τσεχία: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Πολωνία του Λεβαντόφσκι και η Τσεχία παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά στο τουρνουά για να προκριθούν στο Euro 2024. Αυτό θα είναι το προτελευταίο παιχνίδι τους σε αυτή τη φάση, οπότε η πίεση είναι μεγάλη, καθώς απομένουν μόνο δύο παιχνίδια για να αποφασιστεί ποιος θα λάβει μέρος στο τουρνουά.

Αυτή τη στιγμή, στον όμιλο προηγείται η Αλβανία, ακολουθούμενη από την Τσεχία, την Πολωνία και τη Μολδαβία. Όλες τους έχουν πιθανότητες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λόγω της μικρής τους διαφοράς βαθμών. Επομένως, ο αγώνας αυτός είναι ζωτικής σημασίας για τη συμμετοχή τους στη Γερμανία 2024.

Η Πολωνία θα είναι η γηπεδούχος ομάδα σε αυτόν τον αγώνα. Είναι τρίτη στην κατάταξη με 10 βαθμούς από 7 αγώνες. Έχει 3 νίκες στο όνομά της, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Προσεγγίζει αυτή τη συνάντηση με μια σειρά από 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία. στους τελευταίους 5 αγώνες τους. Η πιο πρόσφατη ήταν η ισοπαλία 1-1 με τη Μολδαβία εντός έδρας.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι από την Τσεχία καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση του πίνακα. δεύτερη θέση με 11 βαθμούς σε 6 αγώνες. Έχουν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, 8 γκολ σημειώθηκαν και 5 δεχτήκαν..

Οι Τσέχοι έχουν σερί 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια τους. Στον τελευταίο τους αγώνα, κέρδισαν δύσκολα στην έδρα τους τα Νησιά Φερόε.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Τσεχία είναι το φαβορί για νίκη ή ισοπαλία.

Πολωνία – Τσεχία

Πολωνία

Η Πολωνία ποντάρει τα πάντα σε μια εθνική νίκη και θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση με ένα σύστημα 3-5-2.

Πρόκειται για τους Wojciech Szczęsny, Tomasz Kędziora, Patryk Peda, Jakub Kiwior, Pawel Wszołek, Sebastian Szymański, Patryk Dziczek, Piotr Zieliński, Przemysław Frankowski, Robert Lewandowski και Arkadiusz Milik.

Τσεχική Δημοκρατία

Οι Τσέχοι αναζητούν επίσης τη δεύτερη νίκη τους σε πολωνικό έδαφος.

Για να το πετύχουν αυτό, θα ξεκινήσουν με ένα σύστημα 4-2-3-1, αποτελούμενο από τους: Α: Aleš Mandous, David Doudera, Tomáš Holeš, Ladislav Krejčí, David Jurásek, Tomáš Souček, Michal Sadílek, Václav Černý, Ondrej Lingr, Adam Hložek και Tomáš Čvančara.