Προγνωστικά ΑΕΚ – Άγιαξ: 3 δωρεάν στοιχήματα [05/10]

Τρία προγνωστικά για το ΑΕΚ – Άγιαξ

2 γκολ ή περισσότερα

Η ΑΕΚ είχε μέσο όρο 1,4 γκολ και δεχτεί στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Η ομάδα της Αθήνας έχει πετύχει επτά γκολ και έχει δεχθεί δύο. επτά σε αυτούς τους αγώνες.

Από την πλευρά του, ο Άγιαξ πέτυχε κατά μέσο όρο 1,6 γκολ και δέχθηκε 1,8 εναντίον στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους. Οι Γιοι των Θεών έχουν σκοράρει οκτώ φορές αλλά έχουν δεχθεί εννέα γκολ.

Επομένως, αναμένουμε ότι ο αγώνας ΑΕΚ – Άγιαξ θα λήξει με σκορ δύο ή περισσότερων τερμάτων.

Οι Έλληνες ανοίγουν το σκορ

Η ομάδα με τον δικέφαλο αετό πήρε προβάδισμα στο τρεις από τους πέντε τελευταίους γύρους μεταξύ του ελληνικού πρωταθλήματος και του Europa League. Η ομάδα του Matias Almeyda έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία από τα παιχνίδια στα οποία έχει πάρει το προβάδισμα.

Σε αντίθεση με τους Έλληνες, η Αμστελόντεν πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. σε μόλις έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν ισοπαλία στο μοναδικό παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να πετύχει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα.

Νίκη για τους γηπεδούχους

Η ομάδα της Αθήνας πηγαίνει σε αυτόν τον αγώνα με καλύτερο ρεκόρ από τους Ολλανδούςs. Επιπλέον, η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει αν θέλει να παραμείνει πρώτη στον Β’ όμιλο, στον οποίο η Μαρσέιγ, ο Άγιαξ και η Μπράιτον παλεύουν για μια θέση στον επόμενο γύρο.

Από την πλευρά τους, οι “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν να βάλουν τέλος στην άθλια πορεία τους. Η πτώση τους απέναντι στον Άγιαξ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τους Υιούς των Θεών, αλλά δεν έχει καταφέρει ποτέ να νικήσει τους Ολλανδούς.

Ενώ ο Άγιαξ αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τη ΜαρσέιγΗ ΑΕΚ κερδίζει 2-3 εναντίον Μπράιτον στην πρεμιέρα του Europa League. Οι Έλληνες είναι πλέον το φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Maurice Steijn.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο ΑΕΚ – Άγιαξ; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Δύο γκολ ή περισσότερα 1.5
Οι Έλληνες ανοίγουν το σκορ 1.78
Η ΑΕΚ κερδίζει 1.57
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Πρόβλεψη ΑΕΚ-Άγιαξ

ΑΕΚ vs Άγιαξ Ιστορικό τελευταίων αγώνων

  • ΑΕΚ 1 – 2 Άγιαξ (28/09/1994).
  • Ajax 2 – 0 AEK (07/12/1994).
  • Άγιαξ 3 – 0 AEK (19/09/2018).
  • ΑΕΚ 0 – 2 Άγιαξ (27/11/2018).

Νέα για το Europa League: