Προγνωστικά Αλβανία – Τσεχία: 3 δωρεάν στοιχήματα [12/10]

3 προγνωστικά για Αλβανία – Τσεχία

Νίκη της Αλβανίας

Η Αλβανία υποδέχεται την Τσεχία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να δει ποιος θα εδραιώσει τη θέση του στην κορυφή του ομίλου Ε.

Αλβανίαπου βρίσκεται στην πρώτη θέση, πηγαίνει σε αυτό το ματς με την πλάτη της φιλοξενώντας την Πολωνία. Πάλεψαν σκληρά και τελικά κέρδισαν (2-0).

Συν τοις άλλοις, έχουν 10 βαθμούς από πέντε παιχνίδια όπου έχουν κερδίσει τρία. Δεν είναι μόνο λόγω αυτού του τελευταίου αγώνα, αλλά και επειδή φιλοξένησαν τη Μολδαβία, η οποία έληξε με το ίδιο αποτέλεσμα (2-0).

Αυτό σημαίνει ότι οι Αλβανοί χρησιμοποιούν τον παράγοντα τοπικότητας για να κερδίσετε. Τώρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Τσέχους και να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς για να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Σε αντίθεση με την Αλβανία, οι Τσέχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Έρχονται σε αυτόν τον αγώνα με την πλάτη ενός 1-1 με την Ουγγαρία.

Σε αυτό το επόμενο παιχνίδι, θέλουν να δείξουν όλες τις δυνατότητές τους και να μειώσουν τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ένας συναρπαστικός αγώνας περιμένει για να δούμε ποιος θα πάρει την πρώτη θέση. Ωστόσο, οι πιθανότητες δείχνουν ότι ο νικητής θα είναι η γηπεδούχος ομάδα.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Ένα υψηλό σκορ ευνοεί τον παίκτη με τα περισσότερα γκολ. καλύτερη επίδοση στον αγωνιστικό χώρο.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν μεγάλες δυνατότητες, τακτικές και κόλπα για να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουν.

Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε αυτές τις πιθανότητες τρεις φορές στους τελευταίους πέντε αγώνες τους. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, το έχουν καταφέρει δύο φορές στους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτή τη φορά θα επιτευχθεί αυτή η ποσόστωση.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Καθώς αυτός ο αγώνας θα είναι αυτός που θα καθορίσει ποιος θα πάρει την πρώτη θέση, αναμένεται μια ενδιαφέρουσα μάχη όπου οι γκολ θα σημειωθούν και από τις δύο πλευρές.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο της μπάλας από το πρώτο λεπτό και άνοιξαν το σκορ. Οι Τσέχοι δεν άφησαν περιθώρια και προσπάθησαν να σκοράρουν με τη σειρά τους.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι Αλβανία – Τσεχία; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet.

Νίκη Αλβανίας 3.25
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.52
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 2.07
Οι αποδόσεις μπορεί να ποικίλλουν.

Αλβανία πρόγνωση

Ρεκόρ μεταξύ Αλβανίας και Τσεχίας

Η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Euro 2024 στην Τσεχία. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Πριν από αυτό, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν σε φιλικούς αγώνες το 2021, όταν η Τσεχία νίκησε την Αλβανία με 3-1.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :