Προγνωστικά Λιλ – Ολίμπια: 3 δωρεάν στοιχήματα [20/09]

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, το Stade Pierre-Mauroy θα φιλοξενήσει έναν αγώνα League Europa. Οι Les Dogues υποδέχονται την Olimpija την πρώτη ημέρα της φάσης των ομίλων. Ο αγώνας ξεκινά στις 16:30 (ώρα Γαλλίας). Αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα, εδώ είναι ένα πρόβλεψη Λιλ – Ολίμπια.

Λιλ – Ολίμπια Προβλέψεις : 3 Προβλέψεις

Για αυτή την πρώτη ημέρα της φάσης των ομίλων της League Europa, Η LOSC αντιμετωπίζει έναν πολύ λιγότερο ελκυστικό αντίπαλο. Η NK Olimpija Ljubljana είναι η κυρίαρχη πρωταθλήτρια του SNL 2022/2023 (Πρώτη κατηγορία Σλοβενίας) και αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Οι Σλοβένοι έχουν λιγότερη ποιότητα από τους Les Dogues, οι οποίοι παίζουν στη Ligue 1 Uber Eats και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δεύτερη θέση. 6e θέση κατάταξης. Μάθετε σε αυτή την πρόβλεψη Λιλ – Ολίμπια τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το παιχνίδι.

Πρόβλεψη 1: Νίκη της Λιλ

Δεν πιστεύουμε ότι η Ολίμπια μπορεί να νικήσει LOSC. Οι Dogues έχουν πολύ περισσότερη ποιότητα, τόσο από πλευράς ομάδας όσο και από πλευράς στυλ παιχνιδιού. Επιπλέον, η Λιλ δεν επιθυμεί να χάσει την πρεμιέρα της στο Europa League στην έδρα της. Οι Dogues θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πιο αδύναμη ομάδα. Το ασφαλές στοίχημα είναι επομένως η νίκη της Λιλ.

Πρόβλεψη 2: περισσότερα από 1,5 γκολ

Δεν υπάρχει λόγος να αναζητήσετε ένα στοίχημα για τον σκόρερ σε αυτό το ματς. Αντ’ αυτού ποντάρετε σε περισσότερα από 1,5 γκολ στον αγώνα. Αυτή η πρόβλεψη είναι πιθανό να επαληθευτεί, καθώς η ποσόστωση έχει επιτευχθεί στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της LOSC. Όσο για την Ολίμπια, έχει πετύχει περισσότερα από 1,5 γκολ σε κάθε ένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Δεδομένης της επιθετικής υπεροχής των Les Dogues, θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον δύο γκολ σε αυτή τη μονομαχία.

Πρόβλεψη 3: Μόνο μία ομάδα σκοράρει

Παρά τα αμυντικά τους προβλήματα, Η LOSC δεν πρέπει να δεχτεί γκολ εναντίον της Ολίμπια. Πιστεύουμε ότι οι Les Dogues θα εγκατασταθούν στο μισό γήπεδο των αντιπάλων τους, χωρίς να τους δώσουν χώρο για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Με αυτό το σκεπτικό, η Olimpija μπορεί κάλλιστα να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς να σκοράρει. Τα πρόσφατα παιχνίδια της με τη Γαλατασαράι δείχνουν ότι αυτή η ομάδα είναι ανέμπνευστη απέναντι σε συλλόγους της ελίτ.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες αποδόσεις που συνδέονται με αυτά τα στοιχήματα εδώ :

Λιλ – Ολίμπια καλύτερες αποδόσεις
LOSC νίκη 1.25
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.63
Μόνο μία ομάδα σκοράρει 3.12
Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

Πρόβλεψη Lille Olimpija

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ Lille και Olimpija

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντώνται αυτές οι δύο ομάδες.

Όλα τα τελευταία νέα από την LOSC :