Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Βελιγράδι: 3 δωρεάν στοιχήματα [19/09]

Οι εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι έβαλαν το στέμμα τους πίσω στη γραμμή απέναντι σε μια μέτρια ομάδα από το Βελιγράδι. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί επί αγγλικού εδάφους σήμερα το βράδυ από τις 20:00. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το Πρόβλεψη Μάντσεστερ Σίτι – Βελιγράδι.

Μάντσεστερ Σίτι – Βελιγράδι : 3 προβλέψεις

Νίκη της Μάντσεστερ Σίτι

Το βασιλεύει πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν ένα ήσυχο ξεκίνημα στη διοργάνωση και είναι φαβορί για τη νίκη Μάντσεστερ Σίτι – Βελιγράδι. Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν και είναι η πρώτη φορά που παίζουν μεταξύ τους. Η ομάδα του Πεπ αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μια σερβική ομάδα.

Το Αήττητοι οι Skyblues στην Premier Leagueκερδίζοντας και τους τέσσερις αγώνες τους. Επιπλέον, στα τελευταία 10 παιχνίδια τους, έχουν έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Το Βελιγράδι προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Κουκαρίτσκι. Έχουν δύο ήττες σε επτά αγώνες από την έναρξη του σερβικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 3η θέση με 15 βαθμούς. Η Σίτι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Premier League και ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κάνει το ίδιο στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά το επίπεδο είναι πολύ κάτω από αυτό των πρωταθλητών Ευρώπης.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Αν και οι Πολίτες θα κυριαρχήσουν αναμφίβολα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν αποκλείεται η ομάδα του Βελιγραδίου να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Είναι επειδή σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες του με μέσο όρο 3,2 γκολ. Επιπλέον, ο Pep Guardiola έχει δεχτεί οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια του.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Με μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Σίτι, περιμένουμε να διατηρήσει ή να ξεπεράσει τον μέσο όρο των 2,4 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Ένα γκολ από τον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το μίνιμουμ για αυτό το ματς και μετράει επτά γκολ σε πέντε παιχνίδια στην Premier League.

Αν και η άμυνα του Ερυθρού Αστέρα δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, απέναντι σε αντιπάλους που σκοράρουν στους μεγάλους της Ευρώπης, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί αυτή η τάση.

Τελευταία νέα από το Μάντσεστερ Σίτι – Βελιγράδι

Δεν υπάρχει προηγούμενο μεταξύ αυτών των δύο ομάδων.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet για τον επόμενο αγώνα:

Νίκη της Μάντσεστερ Σίτι 1.07
Τα δύο χωρίσματα 2.32
Περισσότερα από 2.5 γκολ 1.19
Οι αποδόσεις μπορεί να ποικίλουν