Προγνωστικά Μαρσέιγ – Μπράιτον: 3 δωρεάν στοιχήματα [05/10]

3 Προβλέψεις Μαρσέιγ – Μπράιτον

Διπλή ευκαιρία Μπράιτον

Το Μαρσέιγ – Μπράιτον θα πρέπει να είναι ένα ματς ανθολογίας, καθώς η ομάδες έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό περιμένουμε πολύ ενθουσιασμό, πολύ ευκαιρίες για να σκοράρει και σίγουρα πολλή ορμή γιατί θα επιδιώξουν να πάρουν και τους τρεις βαθμούς.

Παρόλο που και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί του αγώνα. Η Μπράιτον μπορεί κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία. Το Roberto De Zerbi χαρακτηρίζεται από υψηλή πίεση και επιθετικό παιχνίδι.

Οι Άγγλοι έχασαν τον εναρκτήριο αγώνα τους και σίγουρα θα επιδιώξουν να βρουν τρόπο να κερδίσουν. Τουλάχιστον ένας βαθμός στο Europa League. Μετά την αναπάντεχη ήττα στην πρεμιέρα, είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη για να μην χάσει έδαφος στη μάχη της πρόκρισης.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γκ, Μασσαλία δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ομοίως, έρχεται με την δύο διαδοχικές ήττες.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Δύο ομάδες με πολύ παρόμοιες επιθέσεις. Δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και πετυχαίνουν πολλά γκολ. Από τη μία πλευρά, η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση όσον αφορά τα γκολ ανά παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 10η θέση.

Η Μαρσέιγ έχει κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι, κάτι που μεταφράζεται σε τρία γκολ σε έναν αγώνα. Αλλά εκτός από τα γκολ, δέχτηκαν και γκολ, επειδή η άμυνα είναι αδύναμη, οπότε αυτή η ποσόστωση είναι αλάνθαστη.

Οι Ολυμπιονίκες πέτυχαν το στόχο σε τέσσερις από τις τελευταία πέντε παιχνίδια. Επίσης, έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε τρία εντός έδρας παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, οι Γλάροι ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην επίθεση με τον εννέα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Ο αθροιστικός μέσος όρος είναι δύο γκολ ανά παιχνίδι, που μεταφράζεται σε δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι.

Η Μπράιτον έχει κάνει αυτή την πρόβλεψη τον ίδιο αριθμό φορές με τους αντιπάλους της. Επιπλέον, αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της στο Europa League, ενώ στην Premiership έχει πετύχει δύο γκολ. οκτώ γκολ σε τρεις αγώνες εκτός έδρας.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Πρόκειται για δύο ομάδες που υποφέρουν αμυντικά, παρά το γεγονός ότι έχουν καλά ονόματα σε κάθε γραμμή. Στην περίπτωση των Άγγλων, συγκεντρώνουν 11 αγώνες χωρίς νίκη.

Ενώ η Μασσαλία έλαβε τουλάχιστον ένα γκολ στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Ταυτόχρονα, δεδομένης της ταχύτητας με την οποία παίζουν οι δύο ομάδες, καμία από τις δύο δεν θα πρέπει να φύγει με καθαρό σκορ.

Μαρσέιγ Μπράιτον πρόβλεψη

Μαρσέιγ – Μπράιτον : προηγούμενες συναντήσεις

Αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Αλλά πάνω απ’ όλα επειδή είναι τοBrighton’s first appearance σε διεθνή διαγωνισμό.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις της Unibet εδώ.

Διπλή ευκαιρία για την Μπράιτον 1.39
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.16
Και οι δύο βαθμολογίες 1.46
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Europa League :