Προγνωστικά Μπρέντφορντ – Έβερτον: 3 δωρεάν στοιχήματα [23/09]

3 Προβλέψεις Μπρέντφορντ – Έβερτον

Νίκη της Μπρέντφορντ

Μπρέντφορντ και Έβερτον συναντώνται στην επόμενη αγωνιστική της Premier League. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε μεγάλη τύχη μέχρι στιγμής φέτος- στην περίπτωση των “Μπιζ”, έχουν καταφέρει να πάρουν μόνο μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Τα αποτελέσματα αυτά την έφεραν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά τηνEvertonη κατάσταση είναι ακόμη πιο ζοφερή. Κινδυνεύει από την θέση υποβιβασμού με μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες και μηδέν νίκες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν απέχουν πολύ από τις θέσεις που πέτυχαν στο περασμένη σεζόν. Η Μπρέντφορντ τερμάτισε στην ένατη θέση με 59 βαθμούς και η Έβερτον μόλις που κατάφερε να παραμείνει στη διοργάνωση με 36 βαθμούς στην 17η θέση.

Όσον αφορά τους δέκα τελευταίους αγώνες, οι Μέλισσες έχουν καλή απόδοση χωρίς να είναι regular. Μία νίκη, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι Toffees ήταν σχετικά πιο τυχεροί, αν και αυτό δεν έχει φανεί από την αρχή της σεζόν: τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. τέσσερις ήττες.

Brentfordαπό την άλλη πλευρά, έχει καλύτερα στατιστικά στοιχεία.

Και οι δύο βαθμολογίες

Τέσσερις φορές στις έξι, οι δύο ομάδες σκόραραν η μία εναντίον της άλλης. Όταν οι δύο ομάδες που παίζουν μεταξύ τους έχουν αδύναμες άμυνες, αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Αλλά ανεξάρτητα από τις ομοιότητές τους, έχουν μια σημαντική διαφορά όσον αφορά την επιθετικές στατιστικές.

Η Μπρέντφορντ έχει την καλύτερη επίδοση, με μέσο όρο 1,6 γκολ ανά παιχνίδι. Η Έβερτον, εν τω μεταξύ, σκόραρε μόλις 0,4. Πρόκειται για παρόμοια διαφορά με την περσινή σεζόν (1,5 για την Μπρέντφορντ και 0,9 για την Έβερτον).

Οι μέλισσες έχουν επίσης καλύτερο μέσο όρο κατοχής μπάλας με 48.1% σε σύγκριση με 41,5% για την Έβερτον. Επίσης, δημιούργησε 10,5 ευκαιρίες για γκολ, ενώ η Έβερτον μόλις 7,6. Όσον αφορά τα σουτ προς την εστία, η Έβερτον είχε ένα μικρό πλεονέκτημα με ένα 5,0 σε σύγκριση με με εκείνη του Μπρέντφορντ (4,8).

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Πιθανότατα θα δούμε τουλάχιστον ένα γκολ ανάμεσα σε κάθε κλουβί. Άλλωστε, αυτό είναι ένα νούμερο που ξεπέρασαν εύκολα σε προηγούμενους αγώνες. Πόσο μάλλον με το παρόμοιο επίπεδο της άμυνάς τους, ένα μέσο όρο 1,2 γκολ ανά αγώνα για την Brentford και 1,8 για την Έβερτον.

Οι πιθανότητες εξαργύρωσης είναι επίσης ελπιδοφόρες. Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, μόνο η Μπρέντφορντ έχει καταφέρει να κρατήσει τουλάχιστον ένα καθαρό φύλλο. Ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φούλαμ, ο οποίος έληξε με νίκη 0-3. Οι Μέλισσες είχαν επίσης νικήσει την Έβερτον την προηγούμενη σεζόν.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet.

Νίκη της Μπρέντφορντ 1.85
Και οι δύο βαθμολογίες 1.86
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.32
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Πρόβλεψη Μπρέντφορντ Έβερτον

Τελευταία παιχνίδια Μπρέντφορντ – Έβερτον

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έξι φορές και η ισορροπία δεν είναι υπέρ καμίας από τις δύο πλευρές. Με λίγα λόγια δύο νίκες για την Μπρέντφορντ, δύο για την Έβερτον και δύο ισοπαλίες. Ούτε τα τρία τελευταία ματς βοηθούν: η Έβερτον κέρδισε το τελευταίο, η Μπρέντφορντ το προτελευταίο και έφερε ισοπαλία στο προηγούμενο.

Τα τελευταία νέα της Μπρέντφορντ: