Προγνωστικά Νήσοι Φερόε – Μολδαβία: 3 δωρεάν στοιχήματα [10/09]

3 προγνωστικά : Νησιά Φερόε – Μολδαβία

Διπλή ευκαιρία για τη Μολδαβία

Η Μολδαβία έχει περισσότερες ευκαιρίες σε αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες φτάνουν με κακή απόδοση, αλλά η Μολδαβία βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τις Νήσους Φερόε. Η ομάδα της Μολδαβίας παραμένει τέταρτη στον όμιλο Ε, μπροστά από τους αντιπάλους της που βρίσκονται στον πάτο του πίνακα.

Τα αποτελέσματα του Νήσοι Φερόε είναι ανησυχητικές. Έχει υποστεί 4 ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το πέμπτο αποτέλεσμα δεν είναι πιο ενθαρρυντικό: κατάφεραν να αποσπάσουν ακριβώς ισοπαλία από την Μολδαβία.

Η τελευταία ήττα που υπέστη από Landslidid δείχνει ότι το νησί στο σύνολό του βιώνει δυσκολίες επί του εδάφους.

Η Μολδαβία, από την πλευρά της, έχει καλύτερες επιδόσεις στον αγωνιστικό χώρο. Η χώρα της Ανατολικής Ευρώπης έχει τρεις ισοπαλίες, μία νίκη εναντίον της Πολωνίας και μια ήττα στους τρεις τελευταίους αγώνες τους. Αυτό του δίνει μια μικρή πλεονέκτημα έναντι της ομάδας των Νήσων Φερόε, οπότε είναι πιο πιθανό οι Μολδαβοί να κυριαρχήσουν στον αγώνα.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Το ρεκόρ μεταξύ αυτών των δύο ομάδων αντικατοπτρίζει μια αρκετά ομοιόμορφη ποιότητα του παιχνιδιού. Στους τρεις τελευταίους αγώνες μεταξύ των δύο χωρών έχει σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ.

Για τα Νησιά Φερόε, αυτή είναι μια ευκαιρία να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία. Ειδικά καθώς αυτή τη φορά θα είναι οι οικοδεσπότες.

Στην τελευταία της εμφάνιση απέναντι στην Αυστρία, η Μολδαβία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, αποδεικνύοντας ότι είναι ικανή να ανταγωνιστεί σε αξιοπρεπές επίπεδο ομάδες υψηλότερου επιπέδου. Αυτή η καλύτερη εμφάνιση αυξάνει τις πιθανότητες της φιλοξενούμενης ομάδας να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Η Μολδαβία πέτυχε το πρώτο γκολ

Με τέσσερα γκολ σε αυτή την προκριματική φάση και νίκη επί της Πολωνίας, η Μολδαβία θα πρέπει να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα δείχνει μια τάση να εξασφαλίσει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Αυτή η τάση δεν έχει φανεί ιδιαίτερα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αλλά αναδεικνύει επίσης το γεγονός ότι η Μολδαβία έχει καταφέρει να παραμείνει γενναία στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ειδικότερα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το στάδιο Tórsvollur αποτελεί πρόκληση για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Αυτό οφείλεται στις δύσκολες συνθήκες του. Ωστόσο, η Μολδαβία έχει συνηθίσει να παίζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα, όπου οι καιρικές συνθήκες και η πίεση του ανέμου μπορούν να επηρεάσουν τις επιδόσεις.

Αυτές είναι λοιπόν οι τρεις προβλέψεις για τον αγώνα μεταξύ των Νήσων Φερόε και της Μολδαβίας. Αν σας άρεσαν οι προβλέψεις και θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτές,

Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για κάθε ένα από αυτά τα στοιχήματα!

Διπλή ευκαιρία για τη Μολδαβία 1.4
Περισσότερα από 1,5 γκολ 2.5
Η Μολδαβία πέτυχε το πρώτο γκολ 2.3
Οι βαθμολογίες μπορεί να διαφέρουν

Πρόβλεψη Νήσοι Φερόε

Ιστορία Νήσοι Φερόε vs Μολδαβία

Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων είναι :

  • Μολδαβία 1-1 Νησιά Φερόε ( 24-03-2023).
  • Νήσοι Φερόε 2-1 Μολδαβία ( 7-09-2024)
  • Μολδαβία 1-1 Νήσοι Φερόε ( 25-03-2023)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024 :