Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ: 3 δωρεάν στοιχήματα [21/09]

3 προγνωστικά Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ

Βιγιαρεάλ νίκη ή ισοπαλία

Σε αυτό το Παναθηναϊκός εναντίον Βιγιαρεάλ, το double chance υπέρ της ισπανικής ομάδας μοιάζει με ένα σταθερό στοίχημα. Το κίτρινο υποβρύχιο είναι το φαβορί σε αυτή τη μονομαχία, αλλά δεν μιλάμε για σίγουρη νίκη, παρά μόνο για μια πολύ μικρή πιθανότητα να φύγουν από την Ελλάδα με ένα δυσμενές σκορ.

Οι Πράσινοι είχαν μια εξαιρετικό ξεκίνημα στο εθνικό τους πρωτάθλημα, με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες, αποδεικνύοντας την ικανότητά τους να είναι ανταγωνιστικοί. Από την άλλη πλευρά, οι Καστελονέζοι είχαν τα σκαμπανεβάσματά τους στο ισπανικό πρωτάθλημα με δύο νίκες και τρεις ήττες σε πέντε αγώνες.

Παρόλα αυτά, το ρεκόρ του Παναθηναϊκού απέναντι σε ισπανικούς συλλόγους έχει ως εξής δεν είναι ευνοϊκή, με μόλις τρεις νίκες σε 32 αγώνες. Αυτό επιβεβαιώνει την ιδέα ότι οι Έλληνες είναι απίθανο να πάρουν τρεις από τους τρεις βαθμούς σε αυτόν τον αγώνα. Ως εκ τούτου, η Βιγιαρεάλ θα κερδίσει αυτό το ματς ή, αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Μοιραστείτε τους βαθμούς.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Αυτή η αναμέτρηση υπόσχεται να είναι μια γιορτή τερμάτων, με πολλές πιθανότητες να δούμε περισσότερα από 2,5 γκολ στον πίνακα των σκόρερ. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλό ρεκόρ τερμάτων στους πέντε τελευταίους αγώνες τους.

Ο μέσος όρος του Παναθηναϊκού είναι 3 γκολ ανά παιχνίδι εντός έδρας. Η Βιγιαρεάλ, εν τω μεταξύ, δεν απέχει πολύ, έχοντας κατά μέσο όρο 1,60 γκολ στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αυτό το στατιστικό στοιχείο αντικατοπτρίζει την ικανότητα των δύο ομάδων να δημιουργούν επικίνδυνες ευκαιρίες και να βρίσκουν τα δίχτυα του αντιπάλου.

Επιπλέον, στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες των Πρασίνων και στους τέσσερις από τους πέντε προηγούμενους του Κίτρινου Υποβρυχίου, υπήρξαν τρία ή περισσότερα touchdowns, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα επανάληψης αυτής της τάσης.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Η Βιγιαρεάλ, ειδικότερα, έδειξε ένα ορισμένο αμυντική ευπάθεια όταν παίζουν μακριά από την έδρα τους. Έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να δυσκολεύεται να αμυνθεί. ο στόχος τους σε ένα εχθρικό περιβάλλον όπως αυτό που θα αντιμετωπίσουν στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει γκολ. σε οποιαδήποτε κατάσταση, είτε παίζουν στην έδρα τους είτε εκτός έδρας. Η ικανότητά τους να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα είναι μια σταθερά στο παιχνίδι τους, γεγονός που τους καθιστά πιο πιθανό να σκοράρουν. σε αυτή την αναμέτρηση.

Ενδιαφέρεστε για στοιχήματα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για αυτό το παιχνίδι.

Νίκη ή ισοπαλία της Βιγιαρεάλ 1.35
Περισσότερα από 2.5 γκολ 1.85
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.70
Οι βαθμολογίες μπορεί να διαφέρουν

Παναθηναϊκός Βιγιαρεάλ πρόβλεψη

Ιστορία Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ

Αυτές οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το Champions League Round of 16 2008/2009. Τα αποτελέσματα αυτής της σειράς έχουν ως εξής:

  • Βιγιαρεάλ 1-1 Παναθηναϊκός (25/02/2009).
  • Παναθηναϊκός 1-2 Βιγιαρεάλ (10/03/2009).

Έκτακτη είδηση: Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ προσγειώθηκε στην Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης και είναι έτοιμη να πάει για τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό :