Προγνωστικά Πολωνία – Μολδαβία: 3 δωρεάν στοιχήματα [15/10]

Τρία προγνωστικά για το Πολωνία – Μολδαβία

Νίκη της Πολωνίας

Οι Πολωνοί είναι το μεγάλο φαβορί για αυτό το παιχνίδι, παρόλο που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτουν πολλά περισσότερα ονόματα από την ομάδα της Μολδαβίας. Επιπλέον, η Πολωνία βρίσκεται σε καλή φόρμα, με 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της και το πλεονέκτημα έδρας για να πάρει τους τρεις βαθμούς απόψε.

Η ομάδα του Μίχαελ Πρόμπιερζ είναι 2η στον όμιλο Ε με 9 βαθμούς από τους 18 δυνατούς. Οι Λευκοί Αετοί βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω τους. πίσω από την πρωτοπόρο Αλβανία. Ωστόσο, η πρόκρισή τους δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένη, καθώς η Τσεχική Δημοκρατία και η Μολδαβία είναι στο κατόπι τους.

Από την πλευρά τους, οι Μολδαβοί δεν έχουν πολύ καλές επιδόσεις τον τελευταίο καιρό. Πράγματι, έχουν καταφέρει μόνο 2 νίκες στους τελευταίους 10 αγώνες τους. Αν και έχουν ήδη κέρδισε 3-2 εναντίον της Πολωνίας την 4η αγωνιστική των προκριματικών.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση στον όμιλο Ε με 8 βαθμούς. Ο δρόμος μπροστά τους θα είναι δύσκολος, αλλά εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επιπλέον, μια νίκη σε αυτό το ματς θα είναι καθοριστική για να αρχίσουν να ονειρεύονται την πρόκριση.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Η Biało-czerwoni είναι η 2η ομάδα στον όμιλο Ε που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ με συνολικά 8 γκολ. Επιπλέον, Πολωνία έχει κατά μέσο όρο 1,2 γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, η Μολδαβία πέτυχε 5 γκολ σε 5 αγώνες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στα τελευταία 10 παιχνίδια τους, οι Μολδαβοί έχουν πετύχει 10 γκολ.

Η ιστορία μας διδάσκει ότι οι αγώνες Πολωνίας-Μολδαβίας τείνουν να τελειώνουν με τουλάχιστον 2 γκολ. Ο μέσος όρος των γκολ που σημειώθηκαν στα 4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους είναι 2.5.

Γκολ που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα

Στο τις τελευταίες 5 συγκρούσεις μεταξύ των δύο ομάδων, τα παιχνίδια δεν έληξαν ποτέ 0-0. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν συνηθίζουν να μην σκοράρουν μπροστά στο τέρμα.

Από την πλευρά της Πολωνίας, μόνο 1 ματς χωρίς σκορ από τους 6 αγώνες που διεξήχθησαν σε αυτή τη διοργάνωση. Η Μολδαβία, εν τω μεταξύ, δεν κατάφερε να σκοράρει σε 2 από τους 5 προκριματικούς της αγώνες για το Euro.

Είναι εξαιρετικά απίθανο να λήξει ο αγώνας 0-0.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Η Unibet σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις.

Νίκη της Πολωνίας 1.18
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.18
Γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα 2.63
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Πολωνία Μολδαβία πρόγνωση

Ιστορία Πολωνία vs Μολδαβία

  • Μολδαβία 3-2 Πολωνία (20 Ιουνίου 2024).
  • Μολδαβία 0-1 Πολωνία (20 Ιανουαρίου 2014).
  • Μολδαβία 1-1 Πολωνία (7 Ιουνίου 2013).
  • Πολωνία 2-0 Μολδαβία (11 Σεπτεμβρίου 2012).
  • Πολωνία 1-0 Μολδαβία (6 Φεβρουαρίου 2011).