Προγνωστικά Σερβία – Μαυροβούνιο: 3 δωρεάν στοιχήματα [17/10]

3 προβλέψεις Σερβία – Μαυροβούνιο

Διπλή ευκαιρία για τη Σερβία

Lο ιστορικό και το σημερινό πλαίσιο καθιστά Σερβία ένα μεγάλο φαβορί. Είναι αλήθεια ότι η Σερβία δεν διανύει και τις καλύτερες στιγμές της, έχοντας χάσει τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς θα πρέπει να πάρει τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία στην έδρα της, καθώς έχει πολύ καλή πορεία απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Οι γηπεδούχοι είναι δεύτεροι στη βαθμολογία του Όμιλος G με 10 βαθμούς από τους 18 που μπορούν να πάρουν. Ωστόσο, δεν έχουν κλείσει ακόμη τη θέση τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς Μαυροβούνιο είναι στο κατόπι τους με τρία παιχνίδια να απομένουν.

Από την πλευρά τους, τα Γενναία Γεράκια έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο το τελευταίο διάστημα και τα αποτελέσματα το δείχνουν. Έχουν χάσει μόλις έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους.

Η ομάδα με προπονητή τον Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς είναι 3η στον όμιλο G με 8 βαθμούς. Το Μαυροβούνιο ονειρεύεται την πρόκριση στο ευρωπαϊκό τουρνουά και έχει ακόμα ελπίδες. Ωστόσο, οι προοπτικές τους περιπλέκονται από το γεγονός ότι πρέπει να κερδίσουν τους εναπομείναντες αγώνες τους, αλλά όλα μπορούν να συμβούν.

Γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα

Η Σερβία δεν είναι μια ομάδα που φημίζεται για την επιθετική της δεινότητα, αλλά ούτε συνηθίζει να τελειώνει έναν αγώνα χωρίς να πετυχαίνει γκολ. Στην πραγματικότητα, η τελευταία φορά που οι Λευκοί Αετοί δεν κατάφεραν να σκοράρουν ήταν στην ήττα με 2-0 από τη Βραζιλία στο Κατάρ. Από τότε, οι Σέρβοι έχουν σκοράρει σε 10 διαδοχικούς αγώνες.

Μόνο το ρεκόρ των γενναίων γερακιών πέντε γκολ σε πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής στα πλέι οφ. Ωστόσο, η ομάδα έχει βελτιώσει το σερί της στο σκοράρισμα, σκοράροντας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Το ρεκόρ μεταξύ Σερβίας και Μαυροβουνίου δείχνει ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων. Επομένως, θα ήταν πολύ δύσκολο να δούμε την πρώτη ισοπαλία 0-0 μεταξύ αυτών των δύο ομάδων αυτή τη φορά.

Η γηπεδούχος ομάδα θα σκοράρει πρώτη

Η εθνική ομάδα της Σερβίας πήρε πρώτη το προβάδισμα στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις με το Μαυροβούνιο και στις τρεις περιπτώσεις κατάφεραν να κερδίσουν. Η Σερβία σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έχει πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα σε τέσσερις από τις έξι προκριματικές αναμετρήσεις της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δεδομένων των τελευταίων αγώνων και της ιστορίας μεταξύ των δύο ομάδων, είναι πιο πιθανό η Σερβία να πετύχει το πρώτο γκολ της βραδιάς.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Η Unibet σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις.

Διπλή ευκαιρία για τη Σερβία 1.08
Γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα 2.1
Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει πρώτη 1.36
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Σερβία Μαυροβούνιο

Ρεκόρ Σερβία vs Μαυροβούνιο

  • Μαυροβούνιο 0-2 Σερβία (27 Μαρτίου 2023).
  • Σερβία 2-1 Μαυροβούνιο (17 Νοεμβρίου 2018).
  • Μαυροβούνιο 0-2 Σερβία (11 Οκτωβρίου 2018).