Προγνωστικά Σπόρτινγκ – Αταλάντα: 3 δωρεάν στοιχήματα [05/10]

3 Προβλέψεις Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αταλάντα

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ πέτυχε γκολ στο τελευταία 5 ματς που διεξήχθησαν στην Primeira Liga.

Τα λιοντάρια κέρδισαν την Famalicão με 1-0, έφερε ισοπαλία με την Μπράγκα 1-1 και νίκησε την Μορεϊρένσε με 3-0. Στη συνέχεια νίκησε τη Ρίο Άβε με 2-0 και τη Φαρένσε με 3-2.

Σε αντίθεση με τους “πρασινόλευκους”, η ομάδα του Μπέργκαμο μετέτρεψε σε 4 από τις 5 μονομαχίες τους στη Serie A.

Μαύρο και μπλε θρίαμβος για πρώτη φορά εναντίον της Μόντσα με 3-0. Έχασε από τη Φιορεντίνα με 2-3 και ανέκαμψε απέναντι στην Κάλιαρι κάνοντας το 2-0. Στη συνέχεια κέρδισε με 1-0 την Ελλάς Βερόνα και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γιουβέντους.

Από την άλλη πλευρά, η Τζούλιεβιτς, η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την πρόκριση, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Αταλάντα κέρδισαν και οι δύο το πρώτο ημίχρονο του 60% των τελευταίων 5 αγώνων τους.

2 ή περισσότερα γκολ

Λισαβόνα πέτυχε 2 γκολ και δέχτηκε ένα γκολ στον μοναδικό τους αγώνα για το Europa League. Αντίθετα, ο σύλλογος της Θεάς σκόραρε 2 γκολ και δεν δέχθηκε κανένα σε ισάριθμους αγώνες.

Επιπλέον, τα Λιοντάρια πέτυχαν 15 γκολ και δέχτηκαν 6 στους 7 αγώνες που έδωσαν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τζιαν Γκασπερίνι έχει πετύχει κατά μέσο όρο 1,6 γκολ υπέρ και 0,7 γκολ κατά μέσο όρο στα τελευταία 7 παιχνίδια της στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε την αναμέτρηση μεταξύ των πρασινολεύκων και της …των ανδρών από το Μπέργκαμο… οδήγησε σε ένα σκορ 2 γκολ ή περισσότερα.

Η νίκη μένει στο σπίτι

Την περασμένη σεζόν, τα λιοντάρια πήραν μέρος στο Champions League και στο UEFA Europa League. έχασαν στη φάση των ομίλων. Δεν θα αρκεστούν σε ένα τρόπαιο σε αυτή τη διοργάνωση του Europa League. Μια νίκη θα τους επιτρέψει επίσης να παραμείνουν στην κορυφή του πίνακα. Πίνακας του ομίλου Δ.

Ένας άλλος ευνοϊκός παράγοντας για τους Lisboetas είναι ότι οι επιδόσεις τους στο τελευταία 5 ματς εντός έδρας είναι καλύτερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια της ασπρόμαυρης ομάδας.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο Σπόρτινγκ Λισμπόνε – Αταλάντα; Ρίξτε μια ματιά στις αποδόσεις της Unibet.

Και οι δύο σκοράρουν 2.2
2 ή περισσότερα γκολ 1.8
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κερδίζει 2.2
Οι βαθμολογίες ενδέχεται να διαφέρουν.

Σπόρτινγκ πρόβλεψη

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας vs Αταλάντα αναφορά αγώνα

Τα “λιοντάρια” και οι Ορμπικάνοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν. Επομένως, αυτή είναι η πρώτη τους συνάντηση.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Europa League: