Πρόβλεψη Αρμενία – Κροατία: 3 δωρεάν στοιχήματα [11/09]

3 προγνωστικά Αρμενία – Κροατία

Νίκη της Κροατίας

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Οι Κροάτες είναι πολύ ανώτεροι από τους Αρμένιους, οι οποίοι αριθμούν μόνο δύο νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες τους. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς θέλει τη νίκη για να περάσει στην κορυφή του ομίλου, όπου η Η Τουρκία στην πρώτη θέση.

Η Κροατία είναι η νούμερο 6 στην κατάταξη της FIFA μετά από δύο διαδοχικές θέσεις στο βάθρο στα πρόσφατα Παγκόσμια Κύπελλα. Η διαχείριση της εθνικής ομάδας των Βαλκανίων από τον Ντάλιτς στέφθηκε με επιτυχία μετά από μια μεγάλη γενιά με επικεφαλής τον Λούκα Μόντριτς.

Αρμενία, καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον όμιλο και έχει μια ήττα. Επιπλέον, έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από την Κροατία και δεν ήταν πιο σταθερή από την ομάδα των Βαλκανίων.

Η Κροατία δεν έχει χάσει ποτέ από την Αρμενία σε ολόκληρη την ιστορία της, αν και έχει παίξει μόνομια μονομαχία μεταξύ των δύο εθνών. Η ομάδα του Dalic έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Και οι δύο ομάδες είναι πρώτες σκόρερ στον όμιλο με οκτώ γκολ η καθεμία. Ο μέσος όρος των τερμάτων που πετυχαίνουν οι δύο ομάδες είναι υψηλός, με περισσότερα από δύο ανά παιχνίδι, καθιστώντας αυτή την πρόβλεψη πιθανή.

Η Κροατία διαθέτει μια ισχυρή επίθεση, με επικεφαλής τον Andrej Kramaric και Bruno Petkovic. Αυτοί αποτελούν ένα αχτύπητο ζευγάρι για τους αντίπαλους αμυντικούς, καθώς είναι πολύ κινητικοί και έχουν καλό εναέριο παιχνίδι.

Στο άλλο άκρο, η Αρμενία μόλις σκόραρε τέσσερα γκολ εναντίον της Ουαλίας και δύο εναντίον της Αυστρίας, των δύο άμεσων αντιπάλων τους. Ο Λούκας Ζελαγιαράν είναι το κύριο όπλο της αρμενικής επίθεσης και έχει δύο γκολ στο ενεργητικό του.

Και τα δύο γκολ

Στη μοναδική συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, υπήρξε ένα γκολ για κάθε πλευρά. Ο αγώνας έληξε 1-1 με γκολ των Ιβάν Πέρισιτς και Γουμπεϊμάρ Ανγκούλο.

Στην έδρα της, η Αρμενία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη των φιλάθλων της και έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει. τουλάχιστον ένα γκολ κατά της Κροατίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλη επίθεσηη οποία θα μπορούσε να τους δώσει το πλεονέκτημα να σκοράρουν και να κερδίσουν τον αγώνα.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις από την Unibet.

Νίκη της Κροατίας 1.38
Περισσότερα από 2.5 γκολ 1.81
Και οι δύο βαθμολογίες 2.13
Οι βαθμολογίες μπορεί να διαφέρουν

Αρμενία Κροατία πρόβλεψη

Τελευταίες μονομαχίες Αρμενία – Κροατία

Η μοναδική συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-1 την 1η Ιουνίου 2021.

Τελευταία νέα της ομάδας

Ενημερωθείτε για τα νέα του Euro 2024: