Πρόβλεψη Λουξεμβούργο – Σλοβακία: 3 δωρεάν στοιχήματα [16/10]

3 Προβλέψεις για το Λουξεμβούργο – Σλοβακία

Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν το πρώτο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα Λουξεμβούργο -. Σλοβακία. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει κατά μέσο όρο μόλις 0,2 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει περισσότερα. Ο μέσος όρος τους ήταν 1 γκολ στις πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Για αυτόν τον αγώνα, και οι δύο ομάδες αναμένεται να πετύχουν κατά μέσο όρο 1,2 γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ στους πρόσφατους αγώνες. Έχουν καταφέρει να σκοράρει πρώτη σε μόλις δύο από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν ανοίξει το σκορ στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Ομοίως, το Λουξεμβούργο κερδίζει μόνο το 22% των πρώτων ημιχρόνων, ενώ η Σλοβακία κερδίζει αυτό το ημίχρονο. 50% του χρόνου.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Το Λουξεμβούργο πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με μέσο όρο 1,6 γκολ στα τελευταία πέντε προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχύει και για τη Σλοβακία, η οποία πηγαίνει σε αυτό το ματς με μέσο όρο οκτώ γκολ σε πέντε αγώνες.

Για το λόγο αυτό, αναμένουμε μια βαθμολογία 3,2 γκολ στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου.

Επίσης, η ομάδα του Λουξεμβούργου έχει κερδίσει δύο από τους πέντε τελευταίους αγώνες της εντός έδρας, με μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Σλοβακία, εν τω μεταξύ, έχει κερδίσει δύο φορές, έχει χάσει δύο φορές και έχει φέρει μία ισοπαλία όταν παίζει εκτός έδρας.

Από την άλλη πλευρά, τα στατιστικά στοιχεία είναι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Σλοβακία έρχεται με μεγάλες πιθανότητες να πετύχει γκολ, επειδή έχει σκοράρει σε 71% των εντός έδρας αγώνων τους. Δεν είναι βέβαιο ότι το Λουξεμβούργο θα πετύχει κάποιο γκολ. Η γηπεδούχος ομάδα έχει σκοράρει μόνο στο 43% των εντός έδρας αγώνων της.

Νίκη της Σλοβακίας

Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που στοχεύουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι στο Stade de Luxembourg. Επιπλέον, στις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Σλοβακία έχει κερδίσει τέσσερις, έχει φέρει μία ισοπαλία και το Λουξεμβούργο έχει κερδίσει μία φορά. Η διαφορά τερμάτων είναι 15-5 υπέρ των Σλοβάκων ως νικητές.

Το Λουξεμβούργο έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. έχασαν ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι, εν τω μεταξύ, καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο J, έχοντας κερδίσει τα δύο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε αυτόν τον προκριματικό γύρο και χάσει τα άλλα δύο.

Επιπλέον, οι Λουξεμβούργιοι έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.ένα μόνο γκολ στην έδρα τους κατά μέσο όρο στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Σε αντίθεση με τους Σλοβάκους, οι οποίοι έχουν σκορ 1,6 στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για αυτές τις προβλέψεις.

Η Σλοβακία κερδίζει το πρώτο ημίχρονο 3.05
Περισσότερα από 2.5 γκολ 2.45
Η Σλοβακία κερδίζει τον αγώνα 2.17
Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν

Λουξεμβούργο Σλοβακία πρόβλεψη

Ιστορία Λουξεμβούργο – Σλοβακία

Αυτοί οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί αρκετές φορές σε head-to-head αναμετρήσεις σε πολλαπλές διοργανώσεις. Τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε συναντήσεων έχουν ως εξής:

  • Σλοβακία 0-0 Λουξεμβούργο (23 Μαρτίου 2023).
  • Λουξεμβούργο 2-4 Σλοβακία (12 Οκτωβρίου 2015).
  • Σλοβακία 3-0 Λουξεμβούργο (27 Μαρτίου 2015).
  • Λουξεμβούργο 2-1 Σλοβακία (9 Φεβρουαρίου 2011).
  • Λουξεμβούργο 0-4 Σλοβακία (8 Ιουνίου 2005).