Πρόβλεψη Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ: 3 δωρεάν στοιχήματα [30/09]

Νότιγχαμ θα προσφέρει φιλοξενία σε Brentford σε έναν αγώνα που υπόσχεται να είναι κρίσιμος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο από τις 17:00 ώρα Γαλλίας. Δείτε το σύνθεση Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ.

Πρόβλεψη Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ : 3 προβλέψεις

Διπλή ευκαιρία για την Μπρέντφορντ

Αυτή την Κυριακή, η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά η μία στην άλλη. Ωστόσο, ενώ οι Reds έχουν κερδίσει τα τελευταία τους παιχνίδια, οι Bees δεν έχουν κερδίσει. βρίσκονται ήδη σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη. Στην πραγματικότητα, έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία 10 παιχνίδια τους.

Ενώ η Μπρέντφορντ έχει έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες έναντι μόλις μιας νίκης, η Νότιγχαμ δεν είναι πολύ πιο τυχερή. Έχουν συγκεντρώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.. Όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία και τις επιδόσεις, η Μπρέντφορντ φαίνεται να έχει πάντα το προβάδισμα. Σε 16 συναντήσεις, η Μπρέντφορντ έχει κερδίσει εννέα φορές τους “κόκκινους”, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου αγώνα στις 29 Απριλίου.

Και οι δύο σκοράρουν

Έχουν ακριβώς τον ίδιο μέσο όρο γκολ που δέχονται ανά παιχνίδι φέτος: 1,5. Ομοίως, η Μπρέντφορντ και η Νότιγχαμ έχουν κρατήσει μόλις ένα καθαρό φύλλο ανά παιχνίδι..

Η ίδια τάση μπορεί να παρατηρηθεί στους τελευταίους 10 αγώνες κάθε ομάδας. Οι Reds, για παράδειγμα, έχουν δεχτεί γκολ στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, ποσοστό που μοιράζονται με τις Μέλισσες.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 16 φορές. Και από αυτά τα 16 παιχνίδια, μόνο η τέσσερα από αυτά ήταν χωρίς γκολ.. Η τελευταία φορά ήταν το 2020, όταν η Νότιγχαμ κέρδισε με 0-1.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Εκτός του ότι μοιράζονται το ίδιο στατιστικό για τα γκολ που δέχτηκαν, μοιράζονται επίσης το ίδιο στατιστικό για τα γκολ που πέτυχαν. Από τη μία πλευρά, ο μέσος όρος τερμάτων ανά παιχνίδι είναι 1,2 για τη Νότιγχαμ, ενώ για την Μπρέντφορντ είναι 1,5.

Και οι δύο ομάδες έχουν μάλλον χαμηλό μέσο όρο κατοχής μπάλας. Οι “κόκκινοι” έχουν καταφέρει 36,3%, αλλά οι “μέλισσες” έχουν καλύτερο έλεγχο της μπάλας με 49,6%.

Η Νότιγχαμ έχει επίσης καταφέρει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, σε αντίθεση με την Μπρέντφορντ που δεν έχει κερδίσει σχεδόν κανένα παιχνίδι, έχει πετύχει ένα γκολ σε επτά από αυτά τα παιχνίδια.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet για τον αγώνα

Διπλή ευκαιρία για τη Νότιγχαμ 1.43
Τα δύο αποτελέσματα 1.85
Περισσότερα από 2.5 γκολ 1.87
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία παιχνίδια Νότιγχαμ – Μπρέντφορντ

  • Μπρέντφορντ 2-1 Νότιγχαμ (29/04/2023)
  • Νότιγχαμ 2-2 Μπρέντφορντ (05/11/2022)
  • Μπρέντφορντ 1-1 Νότιγχαμ (20/03/2021)
  • Νότιγχαμ 1-3 Μπρέντφορντ (12/12/2020)
  • Μπρέντφορντ 0-1 Νότιγχαμ (28/01/2020)

Όλα τα τελευταία νέα της Premier League