Πρόβλεψη Σεβίλλη – Άρσεναλ: 3 δωρεάν στοιχήματα [23/10]

Τρία προγνωστικά Σεβίλλη – Άρσεναλ

Δύο ή περισσότερα γκολ

Η Σεβίλλη είχε μέσο όρο δύο γκολ και ένα γκολ παθητικό στους πέντε τελευταίους εντός έδρας αγώνες της. Οι Ισπανοί έχουν πετύχει 10 γκολ και έχουν δεχθεί 5 σε αυτά τα παιχνίδια.

Η Άρσεναλ, εν τω μεταξύ, έχει πετύχει κατά μέσο όρο 1,8 γκολ και έχει δεχθεί 0,8 στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της. Η ομάδα του Mikel Arteta έχει πετύχει εννέα γκολ και έχει δεχθεί τέσσερα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορούμε να περιμένουμε η αναμέτρηση Σεβίλλη-Αρσεναλ να λήξει με δύο ή περισσότερα γκολ στον πίνακα των σκόρερ.

Οι Gunners σκοράρουν πρώτοι

Η αγγλική ομάδα έχει ανοίξει το σκορ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της για την Premier League, το Champions League και το EFL Cup. Η ομάδα του Mikel Arteta έχει τρεις νίκες και μία ήττα από τους αγώνες στους οποίους άνοιξαν το σκορ.

Οι Κανονιέρηδες έχουν επίσης προηγηθεί στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους με τη Σεβίλλη. Οι Λονδρέζοι έχουν από δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ισοπαλία. μία ήττα σε αυτούς τους αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, οι Blanquirrojos πέτυχαν το πρώτο γκολ στο τους τελευταίους πέντε αγώνες τους μεταξύ της La Liga και του Champions League. Η Νερβιόν έχει φέρει δύο ισοπαλίες και έχει κερδίσει ένα από τα παιχνίδια στα οποία έχει προηγηθεί.

Νίκη της Άρσεναλ

Οι Λονδρέζοι ξεκινούν την ημέρα με καλύτερα αποτελέσματα από την ομάδα της Σεβίλλης, τόσο στις αντίστοιχες εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Champions League. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυθεί στις δάφνες της, καθώς η Σεβίλλη θα επιδιώξει να να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Και για να το κάνετε αυτό, είναι σημαντικό να κάνετε τρία στα τρία.

Η Άρσεναλ είναι δεύτερη στον όμιλο Β, στον οποίο συμμετέχει και η Λανς, Σεβίλλη και PSV, αλλά πρέπει να κερδίσουν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Οι Κανονιέρηδες, από την άλλη πλευρά, θα επιδιώξουν να διευρύνουν το θετικό τους σερί απέναντι στη Νερβιόνα, η οποία κέρδισε μια νττελευταία νίκη το 2017.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα χάνουν 2-1 από τη Λανς στον τελευταίο τους αγώνα στη διοργάνωση, οπότε δεν θα χάσουν την ευκαιρία να επανορθώσουν τα λάθη τους.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι Σεβίλλη – Άρσεναλ; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Δύο ή περισσότερα γκολ 1.25
Οι Gunners πετυχαίνουν το πρώτο γκολ 1.6
Η Άρσεναλ κερδίζει 1.36
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Πρόβλεψη Σεβίλλη-Αρσεναλ

Ιστορικό αγώνα Σεβίλλη-Αρσεναλ

  • Arsenal 3 – 0 Σεβίλλη (19/09/2007).
  • Σεβίλλη 3 – 1 Άρσεναλ (27/11/2007).
  • Άρσεναλ 1-1 Σεβίλλη (09/08/2008).
  • Άρσεναλ 1 – 2 Σεβίλλη (30/07/2017).
  • Arsenal 6 – 0 Σεβίλλη (30/07/2022).

Νέα για το Τσάμπιονς Λιγκ: