Πρόβλεψη Σουηδία – Μολδαβία: 3 δωρεάν στοιχήματα [12/10]

Τρεις προβλέψεις για το Σουηδία – Μολδαβία

Η Σουηδία κερδίζει

Η Σουηδία κερδίζει πηγαίνουν σε αυτόν τον αγώνα ως φαβορί. Η σκανδιναβική χώρα έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει στην έδρα της. Μέχρι στιγμής, οι κίτρινοι Βίκινγκς έχουν κερδίσει τους Μολδαβούς σε κάθε αγώνα που έχουν παίξει την τελευταία δεκαετία.

Οι Σουηδοί έχουν επίσης καλύτερα ατομικά αποτελέσματα. Στους πέντε τελευταίους αγώνες που έδωσαν οι κίτρινοι Βίκινγκς, έχουν κερδίσει τρεις και έχουν χάσει δύο.

Η εθνική ομάδα της Μολδαβίας, εν τω μεταξύ, δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στους πέντε τελευταίους αγώνες τους, οι Μολδαβοί έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές. Από την άλλη πλευρά, η Μολδαβία έχει φέρει δύο ισοπαλίες και έχει χάσει τον τελευταίο αγώνα.

Και οι δύο ομάδες είναι τρίτες στους ομίλους τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά η Σουηδία έχει καλύτερο ρεκόρ. Οι Βίκινγκς είναι πιθανό να νικήσουν και αυτή τη φορά τους Μολδαβούς.

Η Σουηδία πέτυχε το πρώτο γκολ

Οι κίτρινοι Βίκινγκς τείνουν να ανοίγουν το σκορ και οι Νορσέμεν σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων.

Η Μολδαβία, από την άλλη πλευρά, σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο στο στον τελευταίο τους αγώνα εναντίον των Νήσων Φερόε. Μια τάση που συνεχίστηκε κατά διαστήματα και σε προηγούμενους αγώνες.

Το πρώτο γκολ του αγώνα θα το πετύχει κατά πάσα πιθανότητα η Σουηδία.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Η Σουηδία έχει σκοράρει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μάλιστα, στις τρεις τελευταίες νίκες τους, οι “κίτρινοι Βίκινγκς” έχουν κερδίσει με εμφατικό τρόπο, σκοράροντας κάθε φορά περισσότερα από τέσσερα γκολ.

Παρά την πρόσφατη ήττα τους από την Αυστρία, οι Nordiques κατάφεραν να βάλουν ένα γκολ στον πίνακα των σκόρερ. Έτσι, ακόμα και όταν χάνουν, ψάχνουν να σκοράρουν.

Η Μολδαβία, από την άλλη πλευρά, ήταν λιγότερο δραστήρια. Έκλεισαν τον πίνακα των σκόρερ με ένα καθαρό φύλλο αγώνα. στα δύο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ωστόσο, η πρόσφατη νίκη της Μολδαβίας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της, της δίνει την ευκαιρία να σκοράρει.

Σε κάθε περίπτωση, το σκορ θα πρέπει να είναι πάνω από δύο γκολ σε αυτό το ματς.

Εδώ είναι οι τρεις προβλέψεις για το Σουηδία – Μολδαβία. Αν σας άρεσαν οι προβλέψεις και θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτές,

Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για κάθε μία από αυτές!

Νίκη Σουηδίας 1.15
Η Σουηδία σημειώνει το πρώτο γκολ 1.14
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.19
Οι πιθανότητες μπορεί να διαφέρουν!

Σουηδία Μολδαβία πρόγνωση

Εγγραφή Σουηδία – Μολδαβία

Αυτές οι ομάδες έχουν συναντηθεί 3 φορές τα τελευταία 8 χρόνια. Το ρεκόρ δείχνει ένα σαφές πλεονέκτημα για τη Σουηδία.

Τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων αναμετρήσεων έχουν ως εξής:

  • Σουηδία 1-0 Μολδαβία (09-01-2020)
  • Μολδαβία 0-2 Σουηδία (12-10-2015)
  • Σουηδία 2-0 Μολδαβία (27-03-2015)

Έκτακτη είδηση: Σουηδία – Μολδαβία

Ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά νέα :