Πρόβλεψη Φούλαμ – Τσέλσι: 3 δωρεάν στοιχήματα [02/10]

3 προγνωστικά Φούλαμ – Τσέλσι

Διπλή ευκαιρία για την Τσέλσι

Φούλαμ εναντίον Chelsea Σφιχτός αγώνας όπου οι λεπτομέρειες θα καθορίσουν τη δράση. Ειδικά σε μια περίοδο που και οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν πολλούς πόντους.

Παρά το ασταθές ξεκίνημα, οι Μπλουζ ξεκινούν ως φαβορί για να πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό από την επίσκεψή τους στη Φούλαμ. Κέρδισε την Μπράιτον μεσοβδόμαδα και μπορεί να βασιστεί σε αυτή τη νίκη για να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει επίσης χάσει μόλις μία φορά από τους αντιπάλους της. Αλλού, έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Από την άλλη πλευρά, premises παλεύουν να κερδίσουν στην έδρα τους. Έχουν μόλις τρεις βαθμούς από τους έξι δυνατούς.. Η νίκη ήρθε με το μικρότερο δυνατό περιθώριο απέναντι στη Λούτον.

Λιγότερα από 3,5 γκολ

Δύο επιθετικές ομάδες του ίδιου επιπέδου αναμετρώνται. Πετυχαίνουν λίγα γκολ στους αγώνες τους. Οι δύο κατατάσσονται στην 15η θέση όσον αφορά τον αριθμό των γκολ που έχουν πετύχει ανά αγώνα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η Φούλαμ σκοράρει κατά μέσο όρο 0,8 γκολ ανά αγώνα, που ισοδυναμεί με πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια. Η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει γκολ, αλλά δέχεται πολύ λίγα. Επιπλέον, έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στην έδρα της.

Οι Λευκοί χτύπησαν το καρφί στο κεφάλι στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας την τελευταία φορά.

Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι έχει μόλις και μετά βίας σκοράρει τρία γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Αν και διαθέτει τρομερή επιθετική γραμμή, δεν σκοράρει, κυρίως επειδή δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Οι Blue Lions έχουν τον ίδιο μέσο όρο τερμάτων με τους αντιπάλους τους και τον ίδιο αριθμό τερμάτων που έχουν πετύχει. Επίσης, έχουν πετύχει μόλις ένα εκτός έδρας γκολ σε δύο αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν έφτασαν σε αυτό το ποσοστό κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε παραστάσεων. Lμια τελευταία, στη νίκη στο Λιγκ Καπ επί της Μπράιτον. Επίσης, είχε κατά μέσο όρο λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι όταν έφυγε από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Επιπλέον, η πρόβλεψη έγινε στα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Ραχίμ Στέρλινγκ γκολ

Ο επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Τσέλσι με δύο γκολ. Έχει μέσο όρο 1,9 αναμενόμενα γκολ. Είναι ένας από τους πιο αποφασιστικούς παίκτες στην επίθεση, προκαλώντας τους αμυντικούς και παίρνοντας τις ευκαιρίες του μπροστά από το τέρμα.

Σκοράρει ένα γκολ κάθε 265 λεπτά. Δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε τέσσερα παιχνίδια, οπότε ελπίζουμε να το κάνει απέναντι στη Φούλαμ.

Πρόβλεψη Φούλαμ Τσέλσι

Ιστορικό αγώνα Φούλαμ – Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει κερδίσει εννέα, έχει φέρει έξι ισοπαλίες και έχει χάσει μία από τις συναντήσεις μεταξύ των Cottagers και των Μπλε από το 2010. Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Η Φούλαμ είναι η πρώτη ομάδα που αγωνίζεται με την Φούλαμ, η οποία έχει κερδίσει το πρωτάθλημα:

  • Τσέλσι 2-0 Φούλαμ (30/07/2023).
  • Τσέλσι 0-0 Φούλαμ (03/02/2023).
  • Fulham 2-1 Τσέλσι (12/01/2023).
  • Chelsea 2-0 Φούλαμ (01/05/2021).

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις από την Unibet.

Διπλή ευκαιρία για την Τσέλσι 1.26
Λιγότερα από 3,5 γκολ 1.30
Στερλίνα γκολ 3.14
Οι βαθμολογίες μπορεί να διαφέρουν

Φούλαμ – Τσέλσι τελευταία νέα

Τσέλσι ειδήσεις: