Πρώην παίκτης της Σεντ Ετιέν αφήνει την Έβερτον για έναν κορυφαίο αγγλικό σύλλογο!

Ο Maupay επιστρέφει στις ρίζες του

Η κατάσταση της Neal Maupay στην αρχή της σεζόν ήταν απλά ανυπόφορη. Ο παίκτης περνούσε μια πραγματική δοκιμασία στοΈβερτον. Η κύρια κριτική ήταν η έλλειψη στόχων και ο επιθετικός έψαχνε μια διέξοδο για να επανέλθει γρήγορα στις επιτυχίες. Τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, του δόθηκε η ευκαιρία να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να ενταχθεί στην πρώην ομάδα του. Μπρέντφορνττο οποίο και έκανε.

Το συνθήκες αυτής της μεταφοράς είναι προς το παρόν άγνωστεςΩστόσο, οι συνάδελφοί μας στο The Athletic έκανε αναφορά σε δάνειο και όχι σε αγορά. Με την υπογραφή του στις Μέλισσες, είναι σίγουρο ότι θα έχει την αυτοπεποίθηση να παίξει σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά, αφού έχει παίξει εκεί στο παρελθόν.

Να ξαναγίνει ο σκόρερ που ήταν με την Μπρέντφορντ.

Η επιστροφή στις ρίζες του σπάνια πηγαίνει καλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο νομολογία με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα απτό παράδειγμα αυτού του γεγονότος. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Γάλλο, ο οποίος, κατά την πρώτη του θητεία στον σύλλογο μεταξύ 2017 και 2019, σημείωσε συνολικά 41 γκολ και 14 ασίστ.

Το να παίξει για τις Μέλισσες αυτή τη σεζόν θα είναι μια εξαιρετική πρόκληση, καθώς έχει παίξει μόνο το Championship και ποτέ στην Premier League. Θα πρέπει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να ξεχάσει τα τρία εφιαλτικά παιχνίδια που μόλις έπαιξε με την Έβερτον στην αρχή της σεζόν.

Επιπλέον, είναι εγγυημένο ότι θα παίξει, δεδομένου ότιIvan Toney τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για παραβίαση των κανόνων σχετικά με το αθλητικό στοίχημα. Θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι Toffees έχουν τον αγόρασαν το 2022 από την ΜπράιτονΑπό τότε, ο παίκτης δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες.

Διαβάστε τα τελευταία μας νέα για το mercato

Νέα