Πρώην συμπαίκτης του Χάζαρντ αποτίει φόρο τιμής στον Εντέν: Όλο το διαδίκτυο γελάει!

Μετά από αρκετά χρόνια χωρίς να είναι πραγματικά στα καλύτερά του, Eden Hazardο πρώην αρχηγός του Βελγίου, είχε αποφασίσει να να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από αρκετές εβδομάδες σκέψης, αποφάσισε τελικά να τερματίσει την καριέρα του μόνο σε 32 ετών. Έκτοτε, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες που εξυμνούν την καριέρα μιας ιδιοφυΐας στη μπάλα. Ο τελευταίος που έπαιξε το παιχνίδι ήταν Ντιέγκο Κόστα με σαρκαστικό τόνο.

Μόνιμα τραυματισμένος, ο Eden Hazard έκλεισε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου μια 16χρονη καριέρα πλούσια σε θριάμβους σε επίπεδο συλλόγων, αλλά με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ως μέλος της χρυσής γενιάς του Βελγίου. Αρκετοί από τους πρώην συμπαίκτες του αποφάσισαν, λοιπόν, να τον αποχαιρετήσουν, μεταξύ των οποίων Ντιέγκο Κόστα.

Για αρκετά χρόνια, ο Έντεν Χάζαρντ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποτελούσαν ένα τρομερό δίδυμο στην Τσέλσι. Φυσικά, η αποχώρηση του Χάζαρντ δεν άφησε αδιάφορο τον Κόστα. Και το πλήρωσε ένας προσωπικός φόρος τιμής στα κοινωνικά τους δίκτυα.

“Ήταν μεγάλη μου χαρά να παίζω μαζί σου, αδελφέ μου”.

ξεκίνησε το μήνυμά του ο Κόστα.

Ο Κόστα ολοκλήρωσε το μήνυμά του με emoticons από μπύρες και μπιφτέκια, καθώς και ένα γελαστό πρόσωπο. Έτσι, δεν θα υπάρχουν πολλοί περιορισμοί όπως η ζωή ενός κορυφαίου παίκτη.

Η κληρονομιά του Εντέν Χάζαρντ

Ο πρώην παίκτης ομάδων όπως η Lille, Chelsea και Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε ότι δεν είναι έτοιμος να αναλάβει μια νέα πρόκληση. Ως εκ τούτου, αποσύρεται μετά από μια καριέρα στην οποία αποτέλεσε παγκόσμιο σημείο αναφοράς τη δεκαετία του 2010.

Πρέπει να ακούς τον εαυτό σου και να λες “αρκετά” την κατάλληλη στιγμή. Μετά από 16 χρόνια στο ποδόσφαιρο και περισσότερα από 700 παιχνίδια, αποφάσισα να τερματίσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρό μου να παίζω και να διασκεδάζω στα γήπεδα της Ευρώπης και του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, γνώρισα μερικούς υπέροχους ανθρώπους, μάνατζερ, προπονητές και συμπαίκτες, και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συλλόγους στους οποίους έπαιξα: LOSC Lille, Chelsea και Real Madrid- και φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την εθνική ομάδα του Βελγίου.

δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μαδρίτης.

Ο 32χρονος Χάζαρντ έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Ιανουαρίου. Ιούνιος 2023. Της καριέρας του στη Μαδρίτη είχε προηγηθεί μια επιτυχημένη θητεία στην Τσέλσι, όπου τις καλύτερες στιγμές του κατά τη διάρκεια των επτά σεζόν που πέρασε εκεί.

Πριν από αυτό, διέπρεψε στο Lille η οποία του επέτρεψε να φτάσει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κατέκτησε το γαλλικό πρωτάθλημα, την Premier League δύο φορές με την Τσέλσι και τη La Liga δύο φορές με τη Μαδρίτη.

Παρόλο που οι επιδόσεις του στο Μπερναμπέου απέχει πολύ από τις καλύτερες εμφανίσεις τουκέρδισε τον μοναδικό του τίτλο στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2022. Έχει επίσης κατακτήσει ένα Copa del Rey, ένα ισπανικό Supercup και ένα ευρωπαϊκό Supercup με τη Μαδρίτη.

Ο Χάζαρντ έπαιξε για την εθνική ομάδα του Βελγίου το 126 φορές, πετυχαίνοντας 33 γκολ. Ήταν βασικό μέλος της χρυσής γενιάς του Βελγίου που τερμάτισε τρίτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και συναγωνίστηκε με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου σε αυτό το τουρνουά και σε άλλα πρωταθλήματα. Αν και η Γαλλία προσπάθησε να τον δελεάσει, ο Χάζαρντ επέλεξε να εκπροσωπήσει το Βέλγιο να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του.

Πρόσφατα, φημολογείται ότι ο Χάζαρντ θα μπορούσε να να ενταχθεί στην Μποταφόγκο, να ενταχθεί στο MLS ή ακόμη και να επιστρέψει στο Βέλγιο. Ωστόσο, οι κανόνες οικονομικού fair play του βελγικού ποδοσφαίρου δυσκόλεψαν τα πράγματα. Έλαβε επίσης προτάσεις από την Ισπανία, αλλά καμία από αυτές δεν τον ικανοποίησε πλήρως.

Οπότε: “Οπότε.., όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να πάρει πρόωρη σύνταξη, αμέσως μετά τα τριακοστά του γενέθλια, πολύ νωρίτερα από ό,τι πολλοί θα περίμεναν.

Όλα τα τελευταία νέα της Ρεάλ Μαδρίτης