Πόρτο – Αμβέρσα: πιθανές ενδεκάδες (07/11) – Champions League!

Προγνωστικά Πόρτο – Αντβέρπ

Η 69η διοργάνωση του Champions League έχει ήδη ξεκινήσει και ένας ακόμη αγώνας της φάσης των ομίλων είναι έτοιμος να διεξαχθεί. Αυτή τη φορά, η Πόρτο και η Αντβέρπ κοντράρονται για να προσθέσουν τα ονόματά τους στην τροπαιοθήκη. Champions League 16η αγωνιστική.

Η μπλε και άσπρη ομάδα είναι σε δεύτερη στον πίνακα στον όμιλο H με 6 βαθμούς.

Η ομάδα της Πόρτο κέρδισε δύο αγώνες, και έχασε μία φορά. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν επίσης επτά γκολ και δέχθηκαν τρία στους τρεις αγώνες τους στο Champions League. Οι παίκτες του Sérgio Conceição προκρίθηκαν έτσι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Αμβέρσα, από την πλευρά της, μπαίνει στο ματς με την πλάτη στην πλάτη. τελευταία θέση στον όμιλο H με 0 βαθμούς.

Η ηλικιωμένη κυρία καταγράφει τρεις ήττες, καμία ισοπαλία και καμία νίκη σε τρεις αγώνες. Όσον αφορά τα γκολ, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τρία και δέχτηκαν 12.

Σε αντίθεση με τους Dragons, η ομάδα του Mark van Bommel δεν βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. προκριματικές θέσεις για τους 16.

Σύμφωνα με τις προβλέψειςΗ Πόρτο θα κερδίσει τον αγώνα.

Porto Antwerp compos

Σύνθεση Πόρτο – Αμβέρσα

Πόρτο

Η ομάδα που προπονεί ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα παραταχθεί σε μια 4-4-2.

Το αρχικό σχήμα των Dragons θα αποτελείται από Diogo Costa, Jorge Sánchez, Pepe, David Carmo, João Mário, Francisco Conceição, Alan Varela, Stephen Eustáquio, Pepê, Mehdi Taremi και Francisco Evanilson.

Οι κυανόλευκοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Ιβάν Χάιμε (μυϊκός τραυματισμός), Ιβάν Μαρκάνο (ρήξη χιαστού), Γουέντελ Νασιμιέντο (μυϊκός τραυματισμός), Γκαμπριέλ Βερόν (ρήξη μηριαίου) και Γουέντερσον Γκαλένο (πρόβλημα στον μηρό). Επιπλέον, η συμμετοχή του Ζαϊντού Σανουσί είναι αβέβαιη λόγω σωματικών ενοχλήσεων.

Παρά τους τραυματισμούς, η Πόρτο δεν έχει τιμωρημένους παίκτες.

Αμβέρσα

Η ομάδα της Γηραιάς Κυρίας θα αγωνιστεί με σχηματισμό σε 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα των φιλοξενούμενων θα αποτελείται από Jean Butez, Ritchie De Laet, Soumaïla Coulibaly, Toby Alderweireld, Jelle Bataille, Alhassan Yusuf, Arthur Vermeeren, Michel-Ange Balikwisha, Jurgen Ekkelenkamp, Arbnor Muja και Vicent Janssen.

Η Αντβέρπ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Μαντέλα Κεϊτά (τραυματισμός στο γόνατο), Άντονι Βαλένσια (κάταγμα στη γάμπα) και Γιάκομπ Οντρέικα (τραυματισμός στο πόδι), οι οποίοι βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια. Σε αυτή τη λίστα προστίθεται και ο Σαμ Βάινς, ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος επειδή δεν είναι εγγεγραμμένος μετά από γραφειοκρατική παράλειψη και ο οποίος είναι επίσης τραυματίας.

Ωστόσο, κανένας παίκτης δεν θα χάσει το παιχνίδι λόγω συσσώρευσης καρτών.

Νέα για το Champions League :