Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα: Δωρεάν προγνωστικά (08/11) – Champions League

The Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται στην έδρα της Μπράγκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε όλες τις αναλύσεις των ειδικών μας και τις απόψεις τους σε αυτό το άρθρο. Πρόβλεψη Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα: τρία πιθανά σενάρια

Νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Αν και η δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Πράγματι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στη μέση ενός αγαπημένη τους διοργάνωση.

Προηγούνται στον όμιλο Γ με εννέα βαθμούς χάρη σε τρεις διαδοχικές νίκες. Είναι επίσης δεύτερη στο ισπανικό πρωτάθλημα με 29 βαθμούς, χάρη σε εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα..

Η Ρεάλ τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Η τελευταία της ήττα ήρθε στις 24 Σεπτεμβρίου. κατά της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1. Álvaro Morataκαι ο Antoine Griezmann έδωσαν το προβάδισμα στους Los Colchoneros. Εν τω μεταξύ, Toni Kroos έφερε την ομάδα του πιο κοντά, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Πάνω από 2.5 γκολ συνολικά

Οι επιθετικές δυνατότητες των δύο ομάδων δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Η γηπεδούχος ομάδα 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μέσος όρος 1,9 ανά αγώνα. Αντίθετα, η άμυνα δέχθηκε 11 γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο 0,73 γκολ ανά παιχνίδι.

Οι Λουζιτανοί, εν τω μεταξύ, πέτυχαν 34 γκολ και κατά μέσο όρο 2,6 ανά παιχνίδι. Αμυντικά, δέχθηκε 24 γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,6 ανά παιχνίδι. Αυτό το αποτέλεσμα θα ξεπεραστεί, καθώς και οι δύο ομάδες βασίζουν το παιχνίδι τους στην αξιοποίηση των επιθέσεών τους.

Το γκολ της Τζουντ Μπέλινγκχαμ ανά πάσα στιγμή

Ο μέσος της Αγγλίας είναι η αίσθηση της σεζόν στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ο Τζουντ δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ο καλύτερος παίκτης της ισπανικής ομάδας. Είναι επίσης ο καλύτερος παίκτης της ισπανικής ομάδας. 13 γκολ και 3 ασίστ σε 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπλέον, πέτυχε ένα γκολ κάθε 95 λεπτά, έκανε 48 ακριβείς πάσες και δημιούργησε 18 ευκαιρίες, 17 σουτ στο τέρμα. Έχει επίσης 21 επιτυχημένες ντρίμπλες, δύο χαμένες ευκαιρίες, 13 μαρκαρίσματα, επτά αποκρούσεις, ένα ακριβές ελεύθερο σουτ, έξι απομάκρυνση και εννέα αναχαιτίσεις.

Όταν η επίθεση των Μερένγκες άρχισε να παραπαίει, η Μπέλινγκχαμ καλείται να εμφανιστεί και να δημιουργεί ή να τελειώνει ευκαιρίες για γκολ, ώστε να κερδίζει αγώνες.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης

1.25

Περισσότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

1.50

Bellingham Goalscorer

2.75

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν*.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα τελευταία αποτελέσματα

Δύσκολα υπάρχει μια απευθείας μονομαχία μεταξύ των δύο, και αυτό ήταν πριν από δεκαπέντε ημέρες. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι πήραν τους τρεις βαθμούς με 1×2 στο Estadio Municipal της Μπράγκα. Το πρώτο γκολ ήρθε στα πόδια του Ροντρίγκο χάρη σε ασίστ του Βινίσιους Τζούνιορ στο 16′, πριν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ διευρύνει το προβάδισμα σκοράροντας από ασίστ του πρώην παίκτη της Φλαμένγκο στο 61′. Ο Ισπανός Álvaro Djalo πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 63ο λεπτό.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του αγώνα:

  • Σπόρτινγκ Μπράγκα 1-2 Ρεάλ Μαδρίτης. 24/10/2023.