Ρεάλ Μπέτις – Άρης Λεμεσού: δωρεάν πρόβλεψη (09/11) – Europa League

Τρεις προβλέψεις Ρεάλ Μπέτις – Άρης Λεμεσού

Νίκη της Ρεάλ Μπέτις

Το Ρεάλ Μπέτις έχει έξι βαθμούς από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Πελεγκρίνι, μετά τη νίκη της με 1-0 επί των Κυπρίων στο πρώτο παιχνίδι, θα πρέπει να είναι φαβορί στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Η Μπέτις πηγαίνει σε αυτή την αναμέτρηση του Europa League με εντυπωσιακή φόρμα. Έχουν τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Μαγιόρκα. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι κέρδισε εντός έδρας χάρη στα γκολ των Γουίλιαν Χοσέ και Αγιόζε Πέρες.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Aleksey Shpilevsky θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση από τη Ρεάλ Μπέτις. Ο Άρης Λεμεσού προέρχεται από μια δύσκολη νίκη επί του Οθέλλου Αθηένου και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, οι Ανδαλουσιανοί θα πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, αν η εκτός έδρας πορεία τους είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί σωστό.

Και οι δύο ομάδες αποτυγχάνουν να σκοράρουν

Η πράσινη ταξιαρχία είναι μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον επιθετικό τομέα, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο σερί των εννέα διαδοχικών αγώνων στα οποία έχουν σκοράρει.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Άρης Λεμεσού έδειξε τον τρόπο παιχνιδιού του. Έχει την τάση να οπισθοχωρεί μπροστά και να αμύνεται με όλες της τις δυνάμεις, επιλέγοντας το σφιχτό παιχνίδι και μη φοβούμενη να περάσει πολύ χρόνο χωρίς να προωθηθεί στο αντίπαλο μισό. Πάντως, δεν πρέπει να περιμένουμε ένα ματς τόσο κλειστό όσο το πρώτο ματς, αλλά τα γκολ θα είναι μόνο για την ομάδα του Πελεγκρίνι.

Το γκολ του Γουίλιαν Χοσέ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Ανδαλουσίας. Έχει πετύχει έξι γκολ και έχει δώσει μία ασίστ, εκ των οποίων τέσσερα στο Κόπα Άφρικα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις νίκες επί της Μαγιόρκα και της Οσασούνα.

Αν του δοθεί χρόνος συμμετοχής, η φυσική του παρουσία και η τρέχουσα εξαιρετική του φόρμα θα είναι καθοριστική. Αυτό θα του δώσει τουλάχιστον μερικές ευκαιρίες για να σκοράρει στη Βιγιαμαρίν.

Προβλέψεις Μπέτις Άρης

Καλύτερες αποδόσεις Ρεάλ Μπέτις – Άρης Λεμεσού

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Τελευταία αποτελέσματα Ρεάλ Μπέτις – Άρης Λεμεσού

Το Ρεάλ Μπέτις και Άρης Λεμεσού έχουν ήδη συναντηθεί μία φορά στο παρελθόν. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2023 για την 3η αγωνιστική του Europa League και έληξε με νίκη 1-0 για τους Verderones.

Europa League News: