Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα: Δωρεάν πρόβλεψη (08/11) – Champions League

La Real Sociedad θα πρέπει να αντιμετωπίσει Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον αγώνα, οι ειδικοί μας έχουν μελετήσει και τις δύο ομάδες. Μάθετε εδώ Πρόβλεψη Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα.

Τρεις προβλέψεις για το Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα

Λιγότερα από τρία γκολ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει πετύχει κατά μέσο όρο 1,8 γκολ και μία ασίστ στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν έχει πετύχει εννέα γκολ και έχει δεχθεί πέντε.

Η Μπενφίκα, εν τω μεταξύ, είχε μέσο όρο 1,8 γκολ υπέρ και 0,4 γκολ κατά. στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους. Οι “Ενσαρκωμένοι” έχουν επίσης σκοράρει εννέα γκολ και έχουν δεχθεί μόλις δύο σε αυτά τα παιχνίδια.

Η Λα Ρεάλ πέτυχε ένα γκολ στην πρώτη της συνάντηση με την ομάδα της Λισαβόνας. Ενώ η Γκλοριόσο δεν πέτυχε γκολ εναντίον των Ισπανών.

Οι γηπεδούχοι σκοράρουν πρώτοι

Η Μπενφίκα έχει προηγηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Ρεάλ έχει πάρει το προβάδισμα μόνο σε τρεις περιπτώσεις. Ωστόσο, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουατσίλ θα πρέπει να ανοίξει το σκορ σε αυτό το ματς.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν σκόραρε το πρώτο γκολ σε τρεις από τις τρεις μονομαχίες που έχουν παίξει σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπενφίκα, εν τω μεταξύ, δεν έχει προηγηθεί σε κανένα από τα παιχνίδια της σε αυτή τη διοργάνωση.

Οι κυανόλευκοι κέρδισαν δύο παιχνίδια και έφεραν ισοπαλία στο άλλο όπου άνοιξαν το σκορ σε αυτό το Champions League. Αντίθετα, η Roger Schmidt δεν άνοιξε το σκορ σε κανέναν από τους προηγούμενους αγώνες και έχασε τρεις φορές.

Νίκη για τη Ρεάλ

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουατσίλ πηγαίνει σε αυτή την αναμέτρηση του Champions League στην κορυφή του Δ’ ομίλου με επτά βαθμούς, όσους έχει και η Ίντερ Μιλάνου. Γι’ αυτό και ο σύλλογος του Σαν Σεμπαστιάν δεν πρέπει να σπαταλήσει την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του και να παραμείνει στην κορυφή του Champions League.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” θέλουν να διευρύνουν το θετικό τους σερί απέναντι στην Μπενφίκα, η οποία έχασε 0×1 από τη Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον, αυτή θα είναι η ιδανική στιγμή για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να πάρει το προβάδισμα.Αυτή θα είναι επίσης η ιδανική στιγμή για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επομένως, η ισπανική ομάδα θα είναι το φαβορί για την να κερδίσει τον αγώνα της μονομαχίας τους με την Μπενφίκα.

Καλύτερα προγνωστικά Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα

Νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ

1.70

Λιγότερα από 3 γκολ στον αγώνα

1.65

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ανοίγει το σκορ

1.94

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα – Ρεπορτάζ αγώνα

  • Μπενφίκα 0 – 1 Ρεάλ Σοσιεδάδ (24/10/2023).