Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα: Η σύνθεση της ομάδας (08/11) – Champions League

La Real Sociedad πρέπει να επιβεβαιώσει την τρέχουσα φόρμα της απέναντι στην Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον αγώνα, οι ειδικοί μας έχουν μελετήσει και τις δύο ομάδες. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συνθέσεις Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα: Προγνωστικό αγώνα

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πηγαίνει σε αυτή την αγωνιστική του Champions League ως φαβορί. Ο σύλλογος κατέχει την πρώτη θέση στην την έβδομη θέση στη LaLiga στην Ισπανία με 19 βαθμούς. Ο σύλλογος του Σαν Σεμπαστιάν έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες στις εγχώριες αναμετρήσεις του.

Η Ρεάλ είναι επίσης πρώτη στον όμιλο Δ του Champions League. με επτά βαθμούς, τον ίδιο αριθμό σημείων με τοInter Milan. Η ομάδα του Imanol Alguacil κέρδισε δύο και έφερε μία ισοπαλία στα παιχνίδια της στο τουρνουά.

Οι κυανόλευκοι νίκησαν την Μπενφίκα με 0×1 την προηγούμενη ημέρα. Οπότε δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μια νίκη.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η Μπενφίκα πηγαίνει σε αυτό το ματς στη δεύτερη θέση της Primeira Liga. Ο σύλλογος της Λισαβόνας έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς μετά οκτώ νίκες ισοπαλία σε έναν αγώνα και ήττα σε έναν άλλο.

Ωστόσο, η φόρμα της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζεται στην υψηλότερη διοργάνωση της Ευρώπης. Η Encarnados δεν έχει κερδίσει ούτε έναν αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ως εκ τούτου, τοποθετούνται στην τελευταία θέση στον όμιλο τον οποίο μοιράζονται με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την Ίντερ Μίλαν και την RB Σάλτσμπουργκ.

Οι Ισπανοί είναι το φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην El Glorioso σε αυτό το ματς.

Η ενδεκάδα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπενφίκα

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ο Ιμανόλ Αλγκουατσίλ σχημάτισε σχηματισμό 4-3-3 για να αντιμετωπίσει τους Λος Ενκαρνάδος.

Η αρχική 11άδα : Álex Remiro, Aritz Elustondo, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Muñoz, Brais Méndez, Mikel Merino, Martín Zubimendi, Takefusa Kubo, Mikel Oyarzabal και Ander Barrenetxea.

David Silva (τραυματισμός χιαστού συνδέσμου), Martin Merquelanz (τραυματισμός στο γόνατο), Kieran Tierney (τραυματισμός στον προσαγωγό) και André Silva (μυϊκός τραυματισμός) δεν θα είναι διαθέσιμος. Συμμετέχουν οι Hamari Traoré y Jon Pachecoοι οποίοι θα χάσουν αυτόν τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω μυϊκών τραυματισμών.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει προειδοποιήσει κανέναν ποδοσφαιριστή για αυτή την αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπενφίκα

Ο El Glorioso επέλεξε σχηματισμό 3-4-3.

Ξεκίνημα: Anatoli Trubin, Morato, Nicolás Otamendi, António Silva, Fredrik Aursnes, João Mário, Florentino Luís, João Neves, Rafa Silva, Gonçalo Guedes και Ángel Di María.

Οι Incarnates, εν τω μεταξύ, φτάνουν χωρίς David Neres (τραυματισμός μηνίσκου) και Alexander Bah με Orkun Kökcüκαι οι δύο με τραυματισμούς στον μηρό. Όσον αφορά τις αποβολές, οι Πορτογάλοι δεν έχουν κανέναν παίκτη τιμωρημένο για αυτό το ματς.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League