Ρεν-Παναθηναϊκός (09/11) – UEFA Europa League

Η Ρεν επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο αυτή την εβδομάδα, όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:45 ώρα Γαλλίας. Για μια πραγματική προεπισκόπηση της αναμέτρησης, διαβάστε τις αναλύσεις των ειδικών μας και το Πιθανή ενδεκάδα Ρεν – Παναθηναϊκός.

Ρεν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικό αγώνα

Η Ρεν είναι σκιά του παλιού της εαυτού στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι Βρετανοί είχαν πολύ ενδιαφέρουσα mercato. Στη Ligue 1, προέρχεται από ένα ήττα από την έκπληξη ηγέτες Νις2 γκολ με μηδέν. Αυτή είναι η 4ηe αγώνα πρωταθλήματος στη σειρά χωρίς νίκη, έχει συνολικά 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σε 11 αγώνες έχει καταφέρει να πάρει μόλις 12 βαθμούς και είναι 11η στον πίνακα.e θέση, μόλις 2 βαθμούς πίσω από την πρώτη μη υποβιβασμένη ομάδα.

Ευτυχώς, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στο Europa League αυτή τη στιγμή, καθώς είναι 2 νίκες σε 3 παιχνίδια. Τα πουλάρια του Bruno Génésio βρίσκονται λοιπόν λογικά στην κορυφή του ομίλου και θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους έναντι ενός άμεσου αντιπάλου.

Οι επισκέπτες δεν είναι άγνωστοι στους γαλλικούς συλλόγους. Στην αρχή της σεζόν, πήραν το επί της Olympique de Marseille στον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για έναν τρομερό αντίπαλο, τον οποίο όμως η Ρεν έπρεπε να ξεπεράσει στο πρώτο παιχνίδι. Και τα κατάφερε στην έδρα της, με σκορ 2-1. Οι Έλληνες κατέχουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο με 4 βαθμούς από από τους 9 δυνατούς.

Μάλιστα, η αστοχία απέναντι στη Ρεν ήταν η μοναδική πραγματική στα 8 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια. Και το εκμεταλλεύτηκε αυτό για να πετύχει 15 γκολ, δηλαδή 3 γκολ ανά παιχνίδι, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι μηχανή του γκολ.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν σε αυτό το ματς και η Ρεν είναι ελαφρώς πιο πιθανό να σκοράρει, αν και η ισοπαλία εξακολουθεί να είναι μια ευδιάκριτη πιθανότητα.

Rennes

Πιθανές ενδεκάδες Ρεν – Παναθηναϊκός

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μια ματιά στην αναμέτρηση της Τουλούζ με τη Λίβερπουλ.

Ρεν

Αμετάβλητη θα παραμείνει η ενδεκάδα του Μπρούνο Ζενεσιό σε αυτό το ματς, με το 4-3-3 να προτιμάται.

Αφετηριακή σύνθεση: Γκαρσία, Γκαρσία, Γκαρσία, Γκαρσία: Μανταντά – Ασινιόν, Ομαρί, Μπελοσιάν, Τρουφερτ – Λε Φε, Μάτιτς, Μπλας – Μπουριγιό, Γκουίρι, Τεριέ

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Παναθηναϊκός

Ως συνήθως, οι Έλληνες θα μπορούσαν να παίξουν με σχηματισμό 4-3-3:

Ιδιοκτήτες: Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεβελντ (καπάκι), Τζέντβαϊ, Μλαντένοβιτς – Τζούριτσιτς, Αράο, Γκνέζντα – Μαντσίνι, Ιωαννίδης, Μπερνάρντ

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Όλα τα τελευταία νέα από τη Ρεν