Ρουμανία – Ελβετία: δωρεάν πρόβλεψη (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις για το Ρουμανία – Ελβετία

Νίκη της Ελβετίας

Ρουμανία – Ελβετία: Η πρώτη θέση στον Α’ όμιλο είναι το διακύβευμα.

Η Ρουμανία θα φιλοξενήσει τον αγώνα. Μέχρι στιγμής, βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου. Ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη δεύτερη ομάδα.

Ελβετία προσεγγίζει αυτόν τον αγώνα μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Παρ’ όλα αυτά, είναι το φαβορί για αυτόν τον προκριματικό αγώνα λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεών τους στο γήπεδο.

Με αυτή την ευκαιρία, θα αναζητήσουν τρόπους και στρατηγικές για να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην κορυφή του πίνακα.

Σε αντίθεση με την ομάδα που προπονεί ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου, οι Ρουμάνοι έρχονται σε αυτό το ματς με ψηλά το κεφάλι. μετά από δύο διαδοχικές νίκες εναντίον του Ισραήλ (2-1) και την Ανδόρα (4-0). Μάλιστα, χρησιμοποιούν το πλεονέκτημα της έδρας τους για να πάρουν τη γρηγορότερη νίκη.

Περιμένουμε ένα καυτό απόγευμα με διακύβευμα την ταυτότητα του πρωτοπόρου. Ωστόσο, οι αποδόσεις δείχνουν έναν και μοναδικό νικητή και το φαβορί είναι η ελβετική ομάδα.

Περισσότερο από ενάμιση γκολ

Τα υψηλά γκολ είναι μια σταθερά και για τις δύο ομάδες. Οπότε είναι ένα καλό στοίχημα για αυτό το ματς.

Και οι δύο ομάδες έχουν σπάσει αυτό το ρεκόρ τρεις φορές στους τελευταίους πέντε αγώνες τους. Γι’ αυτό οι Ρουμάνοι και οι Ελβετοί θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικό ένστικτο. Επιπλέον, και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες που είναι συνώνυμοι με τα γκολ.

Η Ρουμανία, πάντως, δεν θα έχει στη διάθεσή της τον επιθετικό Βαλεντίν Βιχάιλα, ο οποίος αποβλήθηκε μετά από κόκκινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα με το Ισραήλ.

Και οι δύο σκοράρουν

Αυτή η πρόβλεψη θα ήταν αλάνθαστη για αυτό το ματς, καθώς στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, αυτή η πρόβλεψη επαληθεύτηκε.

Επιπλέον, αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα που παρουσιάζει η ελβετική ομάδα στο τέσσερις από τους πέντε αγώνες σε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, οι Ρουμάνοι θα επιδιώξουν να εδραιώσουν την πρώτη τους θέση και οι Ελβετοί να πατήσουν πόδι στην κορυφή. Γι’ αυτό το λόγο είναι πιθανό να έρθουν γκολ και από τις δύο πλευρές σε αυτό το ματς.

Ρουμανία Ελβετία πρόγνωση

Καλύτερες αποδόσεις Ρουμανία – Ελβετία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορικό αγώνων

  • Ελβετία 2-2 Ρουμανία (19.06.23)
  • Ρουμανία 1-1 Ελβετία (15.06.16)
  • Ελβετία 0-1 Ρουμανία (30.05.12)
  • Ρουμανία 1-4 Ελβετία (22.06.94)
  • Ρουμανία 1-0 Ελβετία (13.11.91)

Τελευταία νέα της ομάδας

Εδώ είναι τα τελευταία νέα από το Euro 2024: