Ρουμανία – Ελβετία: Σύνθεση ομάδας (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Ο τελικός του Group I θα διεξαχθεί απόψε μεταξύ Ρουμανία και το Ελβετία. Και οι δύο ομάδες θα παρατάξουν τις καλύτερες ενδεκάδες τους σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Διαβάστε εδώ μια επισκόπηση της compos Ρουμανία – Ελβετία.

Ρουμανία – Ελβετία: Προγνωστικό αγώνα

Η Ρουμανία και η Ελβετία θα παλέψουν για το πρώτη θέση στον όμιλο Ι. Αυτή η 10η αγωνιστική θα διεξαχθεί στην Εθνική Αρένα της Ρουμανίας.

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι Ρουμάνοι, οι οποίοι πηγαίνουν σε αυτό το ματς ως αήττητοι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι οι σημερινοί πρωτοπόροι της φάσης των ομίλων. Στον τελευταίο της αγώνα, έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Και έτσι απέκλεισαν τους Ισραηλινούς από το τουρνουά.

Μετά από αυτό το ματς, είτε εδραιώσουν είτε όχι τη θέση τους στην κορυφή, η επιστροφή τους στη διοργάνωση μετά την απουσία τους το 2020 έχει ήδη επιβεβαιωθεί.

Στο άλλο άκρο του πίνακα, οι Ελβετοί δεν απέχουν πολύ από τη Ρουμανία, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς διαφορά. Όπως και οι γηπεδούχοι, είναι αήττητοι, με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Η ελβετική ομάδα έχει επίσης προκριθεί. Επομένως, αυτός ο αγώνας θα καθορίσει ποιος θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Επίσημη σύνθεση Ρουμανία – Ελβετία

Ρουμανία

Ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου είναι πιθανό να επιλέξει σχηματισμό 5-3-2:

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από Horatiu Moldovan, Radu Dragusin, Andrei Burca, Nicusor Bancu και Andrei Ratiu, Vladimir Screciu και Razvan Marin, Denis Dragus, Ianis Hagi Nixolas Stanciu και George Puscas.

Απουσίαζαν από τον αγώνα: Valentin Vihaila, αφού είδαν κόκκινο στον τελευταίο τους αγώνα με το Ισραήλ.

Ελβετία

Ο Μουράτ Γιακίν θα ξεκινήσει με σχηματισμό 3-4-3:

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Yann Sommer- Manuel Akanji, Nico Elvedi, Ulisses Garcia και Eray Cömert- Granit Xhaka, Remo Freuler και Denis Zakaria- Xerdan Shaqiri, Ruben Vargas και Noah Okafor.

Απόντες για τον αγώνα: Κανένας.

Τελευταία νέα για το Euro 2024