Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [03/10]

Σάλτσμπουργκ θα προσφέρει φιλοξενία στο Real Sociedad την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη στις 21:00 ώρα Γαλλίας. Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε το Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ πρόβλεψη.

Τρεις προβλέψεις για Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σάλτσμπουργκ κερδίζει

Μια ισοπαλία και μια αυστριακή νίκη, Αυτά ήταν τα αποτελέσματα των δύο μοναδικών αγώνων μεταξύ της Σάλτσμπουργκ και της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Europa League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο άνετες νίκες, με μαξιλάρι τεσσάρων τερμάτων.

Η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, από την άλλη, είναι τέταρτη στη La Liga, πίσω μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και τη Χιρόνα.

Περισσότερα από 1,5 γκολ συνολικά

Οι δύο μοναδικές συναντήσεις μεταξύ της Σάλτσμπουργκ και της Ρεάλ Σοσιεδάδ έληξαν με περισσότερα από δύο γκολ. Επιπλέον, η ισπανική και η αυστριακή ομάδα κατάφεραν να πετύχουν περισσότερα από 3 γκολ στον τελευταίο τους αγώνα.

Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει κατά μέσο όρο 1,69 γκολ στην έδρα της, ένα ποσοστό υψηλότερο από αυτή την αξιολόγηση. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν αποτελεί εξαίρεση, σκοράροντας περισσότερα από ένα γκολ κατά μέσο όρο όταν παίζει εκτός έδρας.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Όλες οι αναμετρήσεις μεταξύ της Σάλτσμπουργκ και της Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν λήξει με γκολ και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο σύλλογοι έχουν μεγάλη ευχέρεια στο γκολ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκοράρουν την επόμενη αγωνιστική.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ σκόραρε στα οκτώ από τα εννέα παιχνίδια της φέτος, ενώ η Σάλτσμπουργκ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Betway για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Σάλτσμπουργκ 2.80
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.30
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.77
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Τελευταίοι αγώνες Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ

  • Σάλτσμπουργκ 2×1 Ρεάλ Σοσιεδάδ (22 Φεβρουαρίου 2018)
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ 2×2 Σάλτσμπουργκ (15 Φεβρουαρίου 2018)

Τελευταία νέα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ