Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης: δωρεάν προγνωστικά και ζωντανές ειδήσεις για το Champions League

La Champions League συνεχίζει τις υπηρεσίες του με ένα δελεαστικό Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο αγώνας διεξάγεται αυτή την Τετάρτη ) από τις 21 : 00 ώρα Γαλλίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης πρόβλεψη.

Τρία προγνωστικά Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τρία γκολ ή λιγότερα

Celtic σκόραρε κατά μέσο όρο 2,2 γκολ για και ένα κατά στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους. Το Celtic πέτυχε 11 γκολ και δέχθηκε 5 σε αυτούς τους αγώνες.

Σε αντίθεση με τους Σκωτσέζους, Atlético de Madrid έλαβε μέσο όρο 2,6 γκολ και 0,8 αυτογκόλ. Στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έχει πετύχει 13 γκολ και έχει δεχθεί 4.

Ο μέσος όρος του head-to-head ρεκόρ Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης είναι 1,3 γκολ ανά παιχνίδι.

Οι Colchoneros σκοράρουν πρώτοι

Ο σύλλογος της Γλασκώβης άνοιξε το σκορ στους πέντε από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε τους τρεις από τους τρεις αγώνες στους οποίους πέτυχε το πρώτο γκολ εναντίον της Σέλτικ. Επιπλέον, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια στα οποία προηγήθηκαν.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, εν τω μεταξύ, δεν έχει καταφέρει να ανοίξει το σκορ σε καμία από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις με τους Ισπανούς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καταγράψει τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια στα οποία έχουν ανοίξει το σκορ.

Θρίαμβος της Ατλέτι

Οι Ισπανοί πηγαίνουν σε αυτή την αγωνιστική του Champions League με καλύτερα αποτελέσματα από τη Σέλτικ. Ωστόσο, οι “rojiblancos” δεν θα πρέπει να έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση, δεδομένου ότι η Ατλέτι κατέκτησε το Champions League. Σέλτικ χρειάζονται μια νίκη.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του “Τσόλο” Σιμεόνε βρίσκεται στην κορυφή του Ε’ ομίλου, που περιλαμβάνει Λάτσιο, Φέγενορντ και Σέλτικ, με διαφορά τερμάτων από τους Ιταλούς. Επομένως, η Ατλέτι πρέπει να κερδίσει για να προκριθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Ινδοί επικράτησαν 3×2 της Φέγενορντ στην τελευταία τους αναμέτρηση και ως εκ τούτου είναι φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Σέλτικ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Τρία γκολ ή λιγότερα 1.7
Οι Colchoneros σκοράρουν πρώτοι 1.67
Νίκη για την Ατλέτι 1.43
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορικό αγώνα Σέλτικ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

  • Σέλτικ 0 – 0 Ατλέτικο Μαδρίτης (10/04/1974).
  • Ατλέτικο Μαδρίτης 2 – 0 Σέλτικ (24/04/1974).
  • Ατλέτικο Μαδρίτης 2 – 0 Σέλτικ (15/09/2011).
  • Σέλτικ 0 – 1 Ατλέτικο Μαδρίτης (30/11/2011).